animoji-ozelligi

Akıllı Telefonlarda Animoji Nasıl Kullanılır

Animoji, hareket eden emijolere verilen addır. Apple markası mesajlaşma sisteminde köklü bir değişiklik yaparak sadece kendi İphone X modeline özel animojileri geliştirdi. Telefon kullanıcıları tarafından beğenilen bu uygulama son zamana kadar sadece İphone tarafından kullanılırken yakın zamanda tasarlanan bazı uygulamalar sayesinde diğer akıllı telefonlarda da kullanılma imkanı yakalandı. Animojiler, Apple’nin X serisindeki TrueDepth kamera sistemi aracılığıyla çekilen yüz ifadelerini taklit eden ve kullanıcının sesini kullanan özel animasyon karakterlerdir. Akıllı cihaz kullanıcıları diğer akıllı telefonlarda animoji nasıl kullanılır? olduğunu merak etmektedir.


Animoji Kullanmak İçin Ne Yapılmalıdır?

İPhone X kullanıcıları mesajlaşırken 10 saniyeye kadar animoji kayıtları oluşturabilmekte. Fakat diğer akıllı cihaz kullanıcıları yeni uygulamaya kadar animojileri kullanamamaktaydı. Supermoji uygulması sayesinde artık hem İOS hem de Android kullanıcıları eğlenceli animojileri kullanabilecek. İOS 11 ve Android 5.0 ve üzerindei versiyonlar bu uygulamayı indirebilir. Çok eğlenceli olan animojiler sayesinde mesajlaşma artık çok daha keyifli olacak.

Eğlenceli Animojilerle Mesaj Gönderme

Animojileri İPhone X dışındaki İOS 11 ve Android 5.0 üzeri versiyonda akıllı cihazlarda kullanmak için öncelikle kullanıcıların Supermoji uygulamasını bağlantıları tıklayarak cihazına indirmeleri gerekiyor. İnen uygulama üzerinden oldukça eğlenceli bir uygulama olan animojiler mesajlaşmalarda kullanılabilir. Şimdilik tam rantabl verim elde edilmemiş olsa da güzel bir gelişme olup değerlendirmekte fayda vardır.