FaceApp Pro

FaceApp Pro Ücretsiz Nasıl Kullanılır?

FaceApp Pro mobil fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında oldukça popüler olan uygulamalardan biridir. Çeşitli filtre özelliklerine sahip olan uygulama yaşlanma ve farklı bir cinsiyet kimliğinde insanların nasıl göründüğünü gösteren filtreleri ile 2017 yılından bu yana geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olmuştur.

FaceApp Pro Nedir?

Popüler fotoğraf düzenlenme uygulaması, FaceApp kullanıcıları için ücretli bir sürüm geliştirmiştir. Saç stilleri, makyaj, filtre ve efekt seçenekleri bulunan uygulama ücretsiz sürümü ile kullanıcılara belli bir takım ayarlamalar sunar. Daha gelişmiş özelliklere sahip olan versiyonu ise Pro olarak adlandırılır. Kullanıcıların abonelik sistemi üzerinden kayıt yaptırması ve ücret ödemesi gerekir.

Yapay zeka ve derin öğrenme teknolojilerinin bir araya getirilerek kullanıcılara sunulduğu FaceApp Pro hem IOS hem de Android. İşletim sistemlerine uyumlu şekilde tercih edilebilir. Abonelik sistemleri kullanıcılar tarafından farklı şekillerde tercih edilebilir. Aylık, yıllık ve ömrülük paketler satın alınabilir.

FaceApp Pro Deneme Sürümü Nasıl Kullanılır?

FaceApp normal sürümü kullanıcılar tarafından herhangi bir ücret ödenmeden kullanılabilir. Kullanıcılar, ücretsiz deneme sürümü yerine direkt olarak uygulamayı kullanmaya başlayabilir. Gelişmiş olan ek özelliklere sahip bir sürümü kullanmak için Pro sürümü tercih edilebilir. Fotoğraf ve video düzenleme özellikleri gelişmiş olan sürüm içinde kullanıcılar için çeşitli ayarlamalar bulunur. Medyaları kişisel isteklere göre ayarlayabilmek ve özelleştirebilmek için abonelik satın alınabilir. Uygulamayı ilk defa kullanacak olan kullanıcılar için ekranda Pro sürümüne kayıt olmaları için seçenekler sunulur. Uygulama tarafından sunulan seçenekler kabul edilirse, ücretli olan Pro sürümü kullanılmaya başlanabilir. Herhangi bir talepte bulunmayan kullanıcılar ise ücretsiz sürümde kalmaya devam edebilir.

FaceApp Pro2

FaceApp Pro Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

FaceApp Pro aboneliği başlatan kullanıcılar, istedikleri zaman iptal işlemlerini gerçekleştirebilir. Uygulamanın aboneliklerini iptal etmek oldukça kolaydır. Abonelik iptali için Android işletim sistemine sahip olan cihazlarda şu adımların izlenmesi gerekir;

  • Google Play açılır,
  • Uygulama içinde FaceApp araması yapılır,
  • Abonelikleri Yönet menüsünden FaceApp aboneliğine tıklanır,
  • Açılan ekranın alt kısmında yer alan Aboneliği İptal Et seçeneğine tıklanır.

IOS işletim sistemi olan cihazlarda uygulamanın aboneliğini iptal etmek için yapılması gerekenler;

  • Ayarlar uygulaması açılır,
  • Abonelikler menüsü açılır,
  • FaceApp seçilir,
  • Aboneliği İptal Et seçeneğine tıklanır.

FaceApp Pro Ücretsiz Kullanım

Fotoğraf ve videoları düzenlemek için FaceApp uygulamasının Pro sürümünü ücretsiz şekilde kullanmak tam anlamı ile mümkün değildir. Uygulama içinde kullanıcılar için böyle bir imkan sunulmaz. Ancak kullanıcılar, sanal kredi kartı kullanarak ücretsiz şekilde uygulamaya erişebilir. Uygulama abonelikleri satın alındığı zaman girilen bir takım kart bilgileri bulunur. Bilgilerin istendiği kısmında aslında var olmayan bir kredi kartı bilgileri girilebilir. FaceApp Pro uygulamasında ücret ödemeden daha uzun süre deneme sürümünde kalmak için sanal kart yöntemi tercih edilebilir.