LG v 30 1

28 Eylül’de LG V30 Tüm Dünya’da Satışa Çıkacak!

IFA 2017 konferansını beklediğimiz bir çok üründen biri de LG V30LG V30 öncelikle ana vatanı Kore olmak üzere 17 Eylül‘de ön sipariş almaya başlayacak ve 28’inde de resmi olarak satışa çıkarılacak.

LG’nin V serisi’nin ilk kez Avrupa’da da resmi olarak satışa çıkarılacağı ifade edilirken tarih konusunda bir bilgi verilmemekte. Ancak yine de cihazın 28 Eylül‘de dünya çapında satışa çıkarılacağı söyleniyor. Samsung’un Note 8’ine rakip olması beklenen V30, yılın en çok merak edilen Akıllı telefon modellerinden biri.
LG V30
LG V30‘un 6 inçlik P-OLED çerçevesiz bir ekranla ve Qualcomm Snapdragon 835 çipseti ile geleceği tahmin edilirken; hafıza konsuunda bir bilgi yer almamakta; tahminen 4GB/64GB ve 6GB/128GB olmak üzere iki farklı seçenek ile gelmesi mümkün görünüyor.

Telefonu V30’un paylaşılan konsept videosu’nu İzleyebilirsiniz. Concept Creator‘ın paylaştığı bu video ile beraber V30’un dizaynı hakkında fikir edinebiliriz.

İzlediğiniz video ile dedikodular ile beraber çıkan fotoğraflar arasında benzerlikler olduğunu ifade edebiliriz. Markanın G6’da tercih ettiği metal dizaynı ve 18:9 ekran ölçüsünü V30 için de tercih edecek gibi görünüyor.

Arka dizayn da ise parmak izi sensörü, çift kamera, led flaş ve LG ile özdeşleşen lazer otofokusa yer verilmiş. Kulaklık girişine Type-C tespit edilmekte.