ashsa 1

Zenfone 5 Lite’ın bir görseli daha sızdırıldı

Özelliklerinin paylaşılmasıyla gündeme gelen Zenfone 5 Lite, bu sefer bir kullanıcının çektiği fotoğrafla gündeme geldi. Akıllı telefonun 25 Şubat tarihinde tanıtılacağı biliniyor.

Evan Blass tarafından tanıtım görselinin ve kamera özelliklerinin paylaşılmasıyla gündeme gelen Zenfone 5 Lite, bu sefer bir kullanıcı tarafında çekilen fotoğrafla manşetlere taşındı. Akıllı telefon Asus’un 25 Şubat tarihinde MWC 2018’e özel olarak gerçekleştirilecek etkinlikte tanıtacak. Fotoğrafın paylaşılmasıyla birlikte akıllı telefonun kesinleşmemiş bazı tasarımsal özellikleri de ortaya çıkmıştı oldu. İşte telefonun görseli:

Zenfone 5 Lite

Görselden anlaşılabildiği kadarıyla telefonun arka kapağı metalden üretilmiş ve telefon USB-C girişine sahip. Bunun yanı sıra Asus çift kameranın altına, neredeyse arka gövdenin orta kısmına parmak izi okuyucusunu yerleştirmiş. Bu tasarımın Asus için yeni olduğu söylenebilir ve parmak izi okuyucusunun biraz aşağıda bulunmasının kullanımı olumsuz etkileyebileceği düşünülüyor. Daha önceden sızdırılan görselde Home tuşu görünmüyordu, bundan ötürü parmak izi okuyucusunun arka kısımda bulunması gayet normal.

Zenfone 5 Lite’ın diğer renkleri:

Zenfone 5 Lite

(GÜNCELLENDİ)