Youtube VR 1

YouTube VR Uygulamasını Piyasaya Sürecek

Google, önümüzdeki hafta VR kulaklığını başlatmak için Oculus Quest için bir YouTube VR uygulamasının kullanılabileceğini onayladı. Buna ek olarak, YouTube ilgi odasına birkaç VR videosu koyuyor ve Avrupa VR Creator Lab için son başvuru tarihini hatırlatıyor.

VR Deneyimi

Oculus Quest ile, Facebook tamamen kablosuz ve bilgisayardan bağımsız olarak çalışan sanal bir gerçeklikli kulaklık setini sundu. Oculus Go ile aynı konsept, ancak bu sefer çok daha etkileyici bir VR deneyimine sahip.

Youtube VR

VR İle Birçok Video İçeriği

Gelecek hafta YouTube VR sayesinde, yaklaşık 50 ilan edilen oyunun yanında birçok video içeriği de mevcut olacak. YouTube, yeni VR gözlüklerinizle kesinlikle izlemeniz gereken bazı noktalardan bahsediyor: Crow: The Legend VR (20 dakikalık kısa animasyonlu), NASA’nın ilk VR canlı yayını ve sahne arkasındaki belgeseller yayınlanacak.

Google, bir kez daha Avrupa VR Oluşturucu Laboratuarı’na başvuruların 20 Mayıs’a kadar kabul edileceğini hatırlattı. Seçilen katılımcılara Londra’daki YouTube Uzayında üç günlük bir VR atölyesi, bir VR kamera ve bir sonraki projeleri için 20.000 $ bütçe verilecek. Ancak, yalnızca bir YouTube kanalını en az 100.000 aboneli yayın yapanlar başvurabilir.