Spider-Man

Yeni Spider-Man Nasıl Bir Oyun Olacak?

E3 2017 fuarı kısa süre önce tamamlandı. Fuarla beraber merak edilen tüm oyunlarında tanıtımı yapılmış oldu. Yeni oyunlardan birisi de Spider-Man oldu. Oynanış dinamikleriyle dikkat çeken yapının detaylarına bakalım.

E3 2017 fuarı birçok oyuna ev sahipliği yaptı. Sunulan hemen hemen her oyun etkili tanıtım videolarıyla ilgi odağı oldu. Sadece oyunların değil belli başlı oyun konsollarının da tanıtıldığı fuarda öne çıkan birçok ünlü firmada gördük.

Bu firmalardan birisi de Sony oldu. Birçok alanda ve PS4 oynanış videolarıyla dikkatleri üzerinde toplayan Sony sunumunun en çok ilgi çeken oyunu ise yeni Spider-Man oldu. Tanıtım videosu ve ilk oynanış videosuyla beraber konferansında en çok oynanan oyunlarından biri olan Spider-Man, yılın en çok konuşulacak oyun adaylarından da biri olarak dikkat çekiyor.

Spider-Man Oyununun Yapısı Nasıl Olacak?

Hemen Spider-Man oyununun nasıl bir yapısı olacağına bakalım. Oyunda genelde görev yapısı dikkat çekecek. Görevler üzerinden ilerlese de tabi ki açık dünya tarzı oynanışında dikkat çekeceğini belirtelim. Çok daha aksiyon dolu yapıyla beraber binaların tepesinde uçsuz bucaksız bir şehir yaşantısı sunacak olan yeni Spider-Man, karakteri öne çıkarak birçok detayda barındırıyor. Yine suçlulara karşı savaş vereceğimiz oyunda Marvel’in hikayesinin pek de dışına çıkılmamakta. Genel olarak oynanışı aşağıdaki videodan daha iyi anlayabilirsiniz.

https://youtu.be/3R2uvJqWeVg

Bunun dışında yeni Spider-Man oyunuyla beraber çok daha başarılı grafiklerin sunulduğunu da belirtelim. Hem harita yani şehir görsellerinin çok daha yüksek bir grafik yapısı olduğunu hem de karakterlerin çok daha başarılı olduğunu da belirtelim.

Bunun dışında oyunda görevler ve hikaye uzunluğu da oldukça tatmin edici düzeyde. Çıkış tarihi konusunda da bilgilerin verildiği fuarda, Spider-Man oyununun 2018 yılında çıkış yapacağı belirtildi. İlk oynanış videosu da yayınlanmış olsa da oyunun çıkış tarihi için doğrudan bir tarih gösterilmediğini de eklemek gerekiyor. Yeni Spider-Man oyununun ilk oynanış videosunu aşağı da bulabilirsiniz. Son olarak oyunun sadece PS4 ve PS4 Pro için çıkacağını da ekleyelim.

https://youtu.be/K4zm30yeHHE