Xiaomi R1 Modeli Goruldu1

Xiaomi’nin orta seviye çerçevesiz ekranlı R1 modeli görüldü

Kısa süre önce ortaya çıkan çerçevesiz bir ekranla bilinen Xiaomi R1 modeli kendini gösterdi. Canlı şekilde görünen Xiaomi R1 modeli hakkında tüm detaylar.

Geçtiğimiz günlerde internet ortamında tartışma konusu olan Xiaomi R1, şirketin orta seviye cihazları arasında yer alan ilk çerçevesiz model olarak akıllarda yer edinmişti.

Çerçevesiz ekran denilince ilk akla gelen isim Xiaomi şirketi olurken, ekran kasa oranı ile görenleri etkileyen Mi Mix modeli ile kendini kanıtlamıştı. Son sızıntılara bakılacak olursa Xiaomi Mi 7 modeli orta seviye modellerinde yeni tasarım anlayışı kabul edilmiş.

Xiaomi R1 Modeli Görüldü

Genel anlamda artık tüm yeni telefonlar yeniliği kabullenmiş ve bu yolda ilerlemeye devam ediyor. Ekran kasa oranı yüksek olan R1 modeli ile 18:9 oranıyla 1080×2160 piksel bir çözünürlük sunuyor. Ayrıca şık bir metal kasa ile görüldüğünü belirtelim.

Cihazın ön kısmında iki kamera yer alıyor. Kulaklık girişinin yanında ise micro USB kısmı biraz göze batıyor denilebilir. Fiyat bakımından 225 dolar civarında gelecek olması beklenirken, cihazın çıkış tarihi hakkında henüz net bir bilgi yok.