A101, Xiaomi Mi Band 2 Satışına Başladı

Zincir marketlerden A101 son kampanyası ile Xiaomi Mi Band 2 satacak. A101’in kampanyasına ilişkin tüm detaylar ve Xiaomi Mi Band 2’nin satış fiyatı haberimizde.

Günümüzde birçok market zinciri, müşterilerine sunduğu çeşitli teknolojik ürünler ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bu bağlamda uygun fiyat politikası ile teknolojik ürün satışlarında özellikle BİM’in önderliğinde şimdiye kadar birçok teknolojik ürünün satışa çıkardığını görüyoruz. Zincir marketlerden A101 de benzer teknoloji kampanyalarıyla gündeme geliyor. Bugün ortaya çıkan habere göre A101 Xiaomi Mi Band 2 satışlarına başladı.

Xiaomi Mi Band 2, A101’de Ne Kadar?

Akıllı bileklik modelleri arasında en fazla tercih edilenlerden biri olan Mi Band 2 bilekliği satışa çıkaran A101, bu kampanyasını aktüel ekiyle beraber duyurdu. Bugün başlayan A101 Xiaomi Mi Band 2 kampanyasına göre yeni akıllı bileklik modelinin satış fiyatı ise 99.95 TLolacak.

A101 Xiaomi Mi Band 2

Piyasaya göre uygun fiyat ile satışı yapılan bilekliğin ilgi göreceğini düşünüyoruz. Bilekliğin stoklarının da sınırlı olduğunu hatırlatalım.