Xiaomi CEO’sunda Mi Band 3 Görüntülendi!

Xiaomi’nin CEO’sunun kullandığı akıllı saat görüntülendi. Bu Saat Mi Band 3 mü?

Xiaomi’nin CEO’su Black Shark tanıtımı esnasında kullandığı akıllı saat Mi Band 3 gibi görünüyor. Black Shark tanıtımı sırasında şirketin kurucusu ve CEO’su Lei Jun yeni oyuncu telefonu kontrol ederken dikkatler telefondan çok kolundaki akıllı saate yöneldi.

Paylaşılan fotoğraflardan da görülebildiği gibi CEO’nun kolunda bulunan akıllı saatin Xiaomi Mi Band’a benzer olduğu görülüyor. Mi Band 3 olduğu düşünülen cihaz, giyilebilir cihazların önceki nesillerinde bulunan lastik band’ın kullanılmış olduğu gözüküyor.

Xiaomi Mi Band 3 Özellikleri Neler? 

Cihazda beklenen, cam yüzeye sahip daha büyük bir OLED ekranın yer alabileceği düşündürerek önemli ölçüde uzatıldığı tahmin ediliyor. Bu cam lastik kayışın cam yüzeyi kapsayacak şekilde kıvrılmış olduğu görülüyor.

Akıllı saatin özelliklerin neler olduğu ile ilgili bilgi bulunmuyor ancak bir kalp atış hızı sensörüGPS ve bir ivmeölçer gibi çeşitli diğer eklemelerin bulunması muhtemel olduğunu düşünüyoruz.

Ayrıca cihazda Bluetooth 4.2 bağlantısını muhtemelen destekleyecek ve IP67 su, toz direncinin ve bir titreşim motorunun da mevcut özellikler arasında yer alabileceği özelliklerin arasında olduğunu belirtelim.

Geçtiğimiz dönemde markanın bu yıl için yeni bir giyilebilir cihazın geleceği konuşuluyordu. Xiaomi’nin CEO’sunun cihazı kullanmasına dayanarak, akıllı saatin tüketiciler ile buluşmasına az bir zaman kaldığı düşünülebilir.