Xiaomi CC9 32MP 1

Xiaomi CC9 32MP Ön Kamera Özelliğini Kabul Etti

En yeni genişleme sürücüsündeki Çinli akıllı telefon üreticisi, toplumdaki genç ve modaya uygun bir dizi akıllı telefon olan yeni bir Xiaomi CC serisi piyasaya sürdü. Marka, 2 Temmuz için bir etkinlik düzenledi; burada ilk seri partiyi göreceğiz ve yeni serideki Xiaomi CC9 ve Xiaomi CC9e tanıtılacak.

32 MP Selfie Kamera Özelliği

Xiaomi CC altındaki cihazların detayları hala az, ne beklediğimiz konusunda küçük bir fikrimiz olsa da, 2 Temmuz’a kadar bir miktar sızıntı içindeyiz. Şirket CC9’un bir teaser kamera örneğini açıkladı ve görsellerde, marka cc9’un gelişmiş modlu 32 MP selfie atıcı ile geleceğini açıkladı.

Xiaomi CC9

Yazı, kameranın “doğal cilt dokusunu geri yükleyeceğini” ve “her anın güzelliğini kaydettiğini” belirterek, cihazın gelişmiş kamera sensörü ile gelebileceğini öne sürüyor. Teaserın hangi Xiaomi CC modelini kastettiğinden emin olmasak da, CC9 standardının ön kamera olmadan geldiği söylendiğine göre, Xiaomi CC9e olma ihtimali var.

Görüntülerine göre, Xiaomi CC, flip-up üçlü kamera yerine çentiksiz ve çerçevesiz bir ekrana sahip. Diğeri, Mi CC9e’nin arkasındaki parmak izi olmayan bir su damlası çentiği ve üçlü arka kameraları olacak.

Kullanıcılar halen yonga seti ve pil gibi özellikleri bekliyor, ancak piyasaya sürülmesinden 7 gün sonra, Xiaomi Mi CC 9’u yavaş yavaş vermeye karar verebilir. Şirketin Weibo’daki hesabını yakından takip edeceğiz ve kullanıcılar için telefon hakkında daha fazla bilgimiz olduğunda sizlere aktaracağız.