Xiaomi Mi CC9 Fiyat 1

Xiaomi Mi CC9 Fiyat ve Özellikleri Sızdı

Xiaomi geçenlerde Xiaomi Mi CC adlı yeni bir dizi duyurdu. Bu dizinin, küresel gençlere yönelik popüler cep telefonları içerdiği iddia ediliyor. Kaynaklara göre, Xiaomi Mi CC9 Fiyatı 6 GB RAM + 128 GB depolama, 8 GB RAM + 128 GB depolama ve 8 GB RAM + 256 GB değişkenler göstermekte.

Xiaomi Mi CC9

Xiaomi Mi CC9 Teknik Özellikleri

Mi CC9 6.39 inçlik bir AMOLED ekrana sahip olacak. Full HD + çözünürlükte akışın tadını çıkarmak için yeterince büyük bir ekran olacak. Telefonun ön ve arka panellerinin Gorilla Glass 5 ile korunması beklenmektedir. Buna ek olarak, aynı zamanda ön çentik içine yerleştirilmiş 32 megapiksel özçekim kamerasının bulunması beklenmektedir. Ayrıca, arka tarafında 48 megapiksel Sony IMX586 ana lens, 16 megapiksel ikincil lens ve 12 megapiksel üçüncü bir sensör bulunan üçlü kamera modülü ile birlikte gelebilir. Bu telefon fotoğrafçılık sevenler için iyi bir seçenek olacak.

Dahası, Snapdragon 730 yonga setinin Xiaomi Mi CC9’u 6 GB / 8 GB RAM ile beslemesi bekleniyor. Snapdragon 730, Qualcomm’un en iyi performans sergileyen yonga setlerinden biri, bu yüzden de akıllıca iyi bir telefon performansı gibi görünüyor. Akıllı telefon ayrıca 27W hızlı şarj desteği ile 4000mAh batarya ile gelebilir. Telefon ile ilgili henüz resmi bir açıklama olmadı. Bu yüzden bizi takip etmeye devam edin.