Xbox Game Pass 1

Xbox Game Pass Ultimate 1 Dolar’a Satılıyor

Xbox Game Pass Ultimate, Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold’u tek bir pakette birleştirir. Ayrıca, belirli Windows 10 oyunlarını içereceği ve bu yılın sonunda piyasaya sürüldüğü zaman Project xCloud oyun akışına erişecek. Ancak henüz onaylanmadığı konusunda söylentiler var. Birkaç hafta boyunca Xbox Insiders’ı seçmek mümkün olsa da, herkes şu anda ayda 1 ABD Doları karşılığında servise abone olabilir.

Xbox Game Pass Ultimate

1 Dolar Fiyatının Sadece İlk Ay İçin Olduğunu Unutmayın

Deneme süreniz sona erdikten sonra, ayda 15 ABD Doları tahsil edilecektir. Amazon gibi perakendecilerin Xbox Game Pass Ultimate’da indirimler sundukları birkaç ay içinde, stokları doldurmanız gerekir, böylece ayda 15 dolar ödemeniz gerekmez. Şu an Xbox Game Pass ve Xbox Live Gold için benzer indirimler yer almaktadır.

Beklediğiniz gibi, eğer bir Xbox Live Gold veya Xbox Game Pass üyeliğiniz varsa ve Ultimate’ı sevmiyorsanız, yükseltmek zorunda değilsiniz.

Xbox Game Pass Ultimate daha iyi perks verir gibi görünüyor. Örneğin, bazı sızdırılmış tanıtım görüntüleri, Gears 5: Ultimate Edition’ın hizmete dahil edileceğini söylüyor. Düzenli Xbox Game Pass size göründüğü gibi sadece standart baskı verir. Bu eğilim gelecekte devam ederse, en iyi sürümleri Xbox Game Pass Ultimate aracılığıyla edinilebilirse, bu en iyi anlaşmadır.