Wolfteam Oyunu Hakkında Merak Edilenler

Geçtiğimiz haftalarda Wolfteam oynayan iki gencin online oyun da ki yapılan hatalar üzerine sanal ortamda başlayan tartışması maalesef ölüm ile sonuçlanmıştı. Peki Wolfteam nasıl bir Oyundur? Nasıl oynanır? Merak edilen oyun hakkında ki detayları sizler için bir araya getirdik.

Bir DVOFPS oyunu olan Wolfteam, İnsan ve Kurt karakterleri ile online olarak oynanıyor.

Wolfteam çok oyunculu online istemci bir MMOFPS oyunudur. Silah ve tecrübe isteyen oyunda Kurt adamlar ve insanlar karşı karşıya gelmekte. Kısa bir sürede Türkiye‘nin en çok oynanan MMOFPS oyunu olan ve Türkiye‘ deki hakları Joygame firmasına ait olan oyun hakkında firmanın açıklamasına göre 19 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunuyor. Oyununun asıl yapımcısı ise Softnyx firmasıdır.

wolf team

 

Bir karşılaşmada ya insan tarafını ya da kurt tarafını seçmek zorunda olduğunuz oyunda, seçim yaparak ya kurt, ya da insan olarak oynanabiliyor. Kurt adamların kontrol edilebildiği oyunda, rakiplerinizin ensesine pençe darbesini indirilebiliyor. Asker seçimi de yapılabilen oyuna kısa süre önce Tabanca, Sniper ve Bıçak modu eklendi.

Farklı kurt karakterlerden oluşan Wolfteam oyununda bir çok harita ve mod bulunmakta. Oyunda beceri ve iyi oyun oldukça önemli, hatta taktik ve takım oyunu oldukça önemli bir unsur. Dolayısı ile paralı oyuncular çok aşırı güçlü hale geliyor.