wolfenstein 2 the new colossus 3840x2160 4k e3 2017 7891 1

Wolfenstein 2 Oynanış Videosu Yayınlandı!

FPS tarihinin yapı taşlarından biri olan Wolfenstein, seneler sonra Bethesda çatısı altında oyun dünyasına geri dönmüştü. Başarılı bir geri dönüşe imza atan efsane serinin devam oyunu, geçtiğimiz Haziran’da Los Angeles’ta gerçekleşen E3 2017 interaktif oyun ve eğlence fuarında duyurulmuştu. Wolfenstein 2 The New Colossus ismi ile duyurulan yapım tanıtım videoları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Wolfeinstein 2 için yayınlanan tanıtım videosunda, oyun içerisinden bazı oynanış mekanikleri de yer alıyordu. Fakat bu kısa görüntüler serinin fanlarını pek de tatmin etmemişti. Bu durumun farkında olan Bethesda ve Macine Games, oyun ile ilgili 2 yeni video paylaştı.

Eurogamer aracılığı ile paylaşılan oynanış videoları, Wolfenstein 2 hakkında oldukça kapsamlı bilgiler veriyor. Zira 2 videonun toplam uzunluğu yaklaşık olarak 1.5 saat. İlgili videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Şu an gelişim aşamasında olan Wolfenstein 2 The New Colossus, 27 Ekim’de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak raflardaki yerini alacak. Oyunun dağıtımcısı konumunda bulunan Bethesda, yapımla eş zamanlı olarak Season Pass içeriğinin de satışa sunulacağını belirtti. Tam içeriği önümüzdeki günlerde açıklanacak olan Season Pass paketinin fiyatı ise 24.99 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak: Cnnturk.Com