Wild West Online 2

Wild West Online’a Oyuncular Düşük Not Verdi

Steam kullanıcıları Wild West Online oyununa düşük not verdi. Peki neden? İşte detaylar..

Geçtiğimiz gün WWO Partners’in vahşi batı temalı oyunu Wild West Online, Steam’de yayınlandı. Keşif ağırlıklı bir oyun olan oyunda kaynak toplama, dövüşler PvE görevleri gibi birçok farklı bölüm yer alıyor.

Fragmanlarının yayınlanması ile beğeni toplayan oyun,  geliştiricisi tarafından duyurulmasına kadar merak edilen oyun Steam’de yayınlanması sonrasında oyuncuların tepkisini çekti.

50 TL satış fiyatına sahip oyun için büyük beklentiler besleyen oyuncular Steam üzerinden oyunu satın alarak değerlendirenler oyuna oldukça düşük puan verdi.  Kullanıcı incelemelerinde oyun %70 seviyesinde olumsuz not aldı.

Wild West Online 1

Kullanıcıların en çok şikayet ettikleri durum ise oyunda optimizasyonun yeteri kadar sağlanamamış olması, daha önce yayınlanan fragmanlarda bulunan birçok özelliğin yer almaması hatta fragmanlardaki haline benzememesi gibi nedenler olduğu görülüyor.

Olumsuz geribildirimlere kayıtsız kalmayarak açıklama yapan Wild West Online geliştirici ekibi, oyunda gözlenen hatalar üzerinde çalışmalara başladıklarını ve aldıkları PvE içeriklerinin yetersiz olduğu eleştirilerine ise oyunu daha çok PvP odaklı geliştirdiklerini, kaynaklarını daha çok bu yöne harcadıklarını belirterek oyuncuları bir nebze de olsa rahatlatmayı başardı.