WhatsApp

WhatsApp bu bilgileri artık göstermeyecek!

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp ani bir karar aldı. Sohbet ekranında üst kısımda bulunan çevrim içi, yazıyor veya son görülme gibi karşı tarafa verilen bilgiler artık olmayacak.

En çok kullanılan iletişim uygulaması olan WhatsApp son birkaç saattir bir sorun yaşıyor. Bir çok ülkede ki kullanıcılar tarafından paylaşılan bildirilene göre WhatsApp son görülme veya çevrim içi özelliğinin ortadan kaybolduğu ve gizlilik ayarlarına da erişilemediğini söyleniyor.

Sosyal medya ağı olan Twitter da yaratılan gündem nedeniyle kullanıcıların son görülme, yazıyor veya çevrim içi olarak üst kısımda bulunan bildirimleri şu an kaybolmuş durumda. Bu durumu düzeltmek için gizlilik ayarlarında düzeltme yapmak için girmeye çalışanlarda ayrıca erişim problemi ile karşı karşıya kalmış durumda. Bu ayarlar kullanıcı tarafından düzenlenebiliyordu ancak şu an bildirimleri açık olarak tutanların da anlık durumları artık görünmüyor.

WHATSAPP’TA YAŞANAN BÜYÜK SORUN

Bazı kaynaklar yaşanan bu durumun WhatsApp tarafından bilerek kapattığını, ancak henüz firmadan bu konuda Facebook grubundan henüz resmi bir açıklama yapılmadığı için gerçekliği konusu süpheli olduğunu belirtelim.. Bu durum muhtemelen WhatsApp sunucularında yaşanan bir problemden kaynaklandığı yönünde. bu konuda bir gelişme oldukça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

“SORUN WHATSAPP KAYNAKLI”

Whatsapp için son durum bilgileri paylaşan WABetaInfo, sorunun Whatsapp kaynaklı olduğunu açıkladı.

WABetaInfo: “Whatsapp’ı silmeyin, tekrar giriş yapmanız mümkün olmuyor.” dedi.

1

2

Güncelleme: Son görülme ve çevrimiçi bilgileri tekrar aktif oldu

Saat 22.50 civarında WhatsApp’ta son görülme ve çevrimiçi bilgilerinin tekrar kullanılabilir oldu. Ayrıca ‘Gizlilik’ özellikleri de eski durumuna döndü. Ancak  halen WhatsApp’tan gelmiş resmi bir açıklama bulunmuyor.