Vivo IQOO Neo 1

Vivo IQOO Neo Yayın Tarihi Açıklandı

Vivo oyun akıllı telefonu IQOO’yu Mart ayında piyasaya sürdü. Oyun telefonu canavarın özelliklerine göre başlattı. Ancak, telefon oldukça pahalı ve kimse onu karşılayamaz. Ancak, şirket bu oyun telefonunu, fiyatını düşürerek maksimum müşteriye getirmeye karar verdi. Oyun akıllı telefonu Vivo IQOO neo, Snapdragon 845 ile birlikte gelecek. Ayrıca, Vivo IQOO Neo’nun çıkış tarihi de açıklandı.

Vivo IQOO Neo

Vivo IQOO Neo 2 Temmuz’da Başlayacak

Telefon Çin’in Chengdu kentindeki bir etkinlikte açılacak. Telefonun Snapdragon 845 ile piyasaya sürüleceği doğrulandı. Ancak, şirketin telefonu düşük fiyatlandırmak için daha fazla ne isteyeceği konusunda emin değiliz. İddialara göre, şirket depolama seçeneğini de düşürecek.

Vivo IQOO Neo Teknik Özellikler

Dahası, telefonun ekranı 6.38 inç büyüklüğünde bir ekran parmak izi tarayıcı ile gelecek. Telefon bir canavar 4500 mAh batarya ile başlatacak. Ayrıca, telefon 6GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. Ayrıca, telefon bildirildi yaklaşık 300 $ mal olacak. Standart bir Snapdragon 845 akıllı telefon ile vivo iQOO Neo arasındaki karşılaştırma, vivo’nun algoritmayı temel alınan çerçeveye geliştirdiğini ima ediyor. Yeni telefonun gelmesiyle, örneğin ekran gibi diğer donanımların performansını almadan kaynakların önceliğini aktif olarak ayarlayan bir telefon göreceğiz.

Şirketin oyun akıllı telefonunun fiyatını düşürmek için gerçekte ne yaptığını görelim, o zaman daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.