Valve Anti Chat

Valve Hile Yapan Kullanıcılara Acımadı

Valve tarafından yapılan çalışma sonrasında hileci oyunculara karşı yeni önlemler alınmaya başladı. Bir süredir gönderilmeyen Valve Anti Chat mesajları rekor bir sayıda yeniden gönderilmeye başlandı. İşte konu hakkında tüm detaylar.

Dünyanın en büyük dijital oyun platformlarından biri Steam’in sahibi olan Valve, geçtiğimiz günlerde yaz indirimleriyle gündeme gelmişti. Oyun devi her sene olduğu gibi bu senede geleneksel olarak düzenlediği yaz indirimlerinde rekor satış elde eden oyun devi, bu süre içerisinde bazı sistemlerinde ise geri planda kalmaya başlamıştı.

Öyle ki teknoloji devi hile yapan kullanıcılara bu süreç içerisinde pek fazla özen gösterememiş ve cezaları bir nevi ertelemişti. Acaba Steam biraz işleri boşladığımı derken beklenmedik bir haber geldi. İndirimin bitmesi itibariyle Valve, Steam üzerinden hile yapan kullanıcılara Valve Anti Chat mesajları göndermeye başladı. Aslında düzenli olarak hile yapan kullanıcılar için uygulanan Valve Anti Chat sisteminin bu kez rekor bir seviyeye ulaştığı açıklandı.

Valve Anti Chat

 Valve Anti Chat Mesajları 40 Bini Buldu

Daha önce 2 binin üzerinde pek fazla görmemizin mümkün olmadığı Valve Anti Chat mesajlarının şimdi ise 40 bin kullanıcıya gönderilerek yeni bir rekorun kırıldığı ortaya çıktı. Valve Anti Chat mesajlarının hile yapan 40 bin kullanıcıya gönderilmesi ise yapımın bu işi boşlamadığının bir göstergesi oldu.

Anlaşılan o ki yaz indirimleri kapsamında pek fazla hile sistemleriyle ilgilenecek zaman kalmadı. Konu hakkında Valve tarafından bir açıklama gelmezken sistemin hile yapan kullanıcılara uyarılarının devam edeceği de açıklandı. Böyle devam ederse yeni rekor haberleriyle de karşılaşmak mümkün olacak. Oyuncuların ise yapılan çalışmadan oldukça memnun olduklarının gözüktüğü de bir gerçek. Gelen mesajlarda da bu birçok kullanıcının olumlu ifadeleri dikkat çekiyor.