Alois Irlmaier

Ünlü kahinin 3. Dünya Savaşı ile ilgili kehanetleri doğru çıkıyor!

İkinci Dünya Savaşı ile ilgili bazı tahminlerinin doğru çıkmasıyla ünlenen Alois Irlmaier, Üçüncü Dünya Savaşı’nın nasıl başlayacağından da bahsetmişti. Kehanetlerin bir kısmının doğru çıkmış olması, ünlü kahini tanıyanlara şaşkınlık veriyor.

İkinci Dünya Savaşı sırasında savaşın gidişatını ve hatta bombaların düşeceği yeri tahmin eden Alois Irlmaier, Üçüncü Dünya Savaşı ile ilgili kehanetleriyle seneler öncesinden günümüzde yaşananları tahmin edebilmiş. İkinci Dünya Savaşı’ndaki tutarlı tahminlerinin ardından ünlenen, ancak bu acı tahminlerle halkı endişelenmekten hakim karşısına çıkarılan kahin, o gün daha önceden hiç görmediği hakimin eşinin giydiği kıyafetleri doğru bir şekilde tahmin ederek kendisinin sıra dışı bir yeteneğe sahip olduğunu ve bunları uydurmadığını kanıtlamıştı. Bu olaydan beri son dönemlerin en büyük kahinlerinden birisi olarak anılan Irlmaier, Üçüncü Dünya Savaşı’nın bugün karışık olan Orta Doğu’da başlayacağını söylemişti.

Alois Irlmaier

Bildiğiniz gibi Suriye’ye yapılan saldırılar ve büyük ülkelerin farklı tarafları desteklemesinden ötürü Orta Doğu’nun böylesine büyük bir savaşın başlama noktası olma ihtimali mevcut. Irlmaier, savaşın başlamasından önce Akdeniz’de bulunan bir takım geminin bombalar yağdırdığını gördüğünü, ancak savaşı başlatacak asıl kıvılcımın Balkan ülkelerinden geleceğini açıkladı. Ünlü kahinin Balkan ülkeleriyle ilgili sözleri şu şekildeydi:

Büyük olanın (ülke) düştüğünü görüyorum ve arkasında kanlı bir hançer bulunuyor, durmadan bıçaklanıyor. İki adam (ülke) daha büyük olan üçüncüsünü öldürüyor. Onu öldürmeleri için başka birisinden para almışlar. Katillerden birisi koyu tenli, küçük bir adam. Diğer ise biraz daha uzun ve saçının rengi açık. Ardından, suların ötesinden intikam geliyor.

Kahin, savaşın başlamasının ardından büyük devletlerin birbirine yöneleceğini tahmin etmişti. Bu olaylardan da şu şekilde söz ediyor:

Altın şehir yok edildiğinde her şey başlayacak. Sarı Ejderha (Çin) Alaska ve Kanada’yı aynı anda ele geçirecek. Ancak çok ileri gidemeyecek ve sarı toz yağmaya başlayacak.

ABD’nin büyük şehri (muhtemelen Kaliforniya’dan söz ediliyor) roketler tarafından yok edilecek ve Batı Kıyısı Asyalılar tarafından işgal edilecek. Fakat geri püskürtülecekler.

Alois Irlmaier

Irlmaier Üçüncü Dünya Savaşı’nın ne zaman başlayacağını bilmediğini, ancak gökyüzünde bazı işaretlerin bunun habercisi olacağını belirtti. Ayrıca savaşın yağmurlu bir gecede, hasat zamanından hemen önce başlayacağını da söyledi. Hasat zamanı, genellikle Eylül ayını veya biraz daha öncesini işaret ediyor.

1959’da hayatını kaybeden ünlü kahinden gelen tahminlerin doğru çıktığı biliniyor ve Üçüncü Dünya Savaşı ile ilgili olanların bile bir kısmının doğru çıktığı söylenebilir. Irlmaier’ın gerçekten geleceği görme gücüne sahip olup olmadığı bilinmez, ancak kendi ölüm tarihini bile doğru tahmin eden bir kişinin söylediklerine kulak asmak yararlı olabilir.