Ucuza Alabileceğiniz Akıllı Telefonlar

Ucuza Alabileceğiniz Akıllı Telefonlar

Sön dönemde ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlardan ötürü akıllı telefonları fiyatları epey arttı. Bu durum insanların daha ucuz akıllı telefonlara yönelmesine neden oldu. 200 dolardan daha ucuz olarak getirilen bu telefonlar bir süre gözetim uygulaması nedeniyle daha pahalıya gelir oldu. İnternet üzerinden 2500 TL altında akıllı telefonları günümüzde halen bulmak mümkün. Kişilerin en ucuz akıllı telefonu aramasıyla başlayan bir süreçte bulabileceği birçok akıllı telefon bulunmaktadır. Türkiye’de internet üzerinden veya mağazalar üzerinden bu telefonları alabilirsiniz.

Oppo A5s

Bu akıllı telefona günümüzde 1750 – 2000 TL arasında bir ücretle sahip olmak mümkündür. 6.2 inçlik büyük ekranıyla kullanıcılar büyük bir deneyim sunan bir telefondur. İnternet üzerinde biraz araştırma yaparsanız daha ucuza dahi bulabilmek mümkün olabilir. Telefonda 3 GB RAM belleği ve 32 GB depolama alanı bulunmaktadır. 4230 mAh bataryasıyla uzun süren bir pil deneyimini kullanıcılara sunmaktadır.

Tekno Ekip 3 7

Xiaomi Redmi 8 64GB

Piyasa üzerinde fiyat aralığı 1900 TL ile 2100 TL arasındadır. Biraz daha araştırırsanız belki daha ucuza bulabilirsiniz. Batarya ve kamera özelliğiyle ilgi çeken bir üründür. 6,22 inçlik büyük ekranıyla kullanıcılara büyük bir deneyim sunmaktadır. 4 GB RAM ve 64 GB Depolama alanıyla kullanıcılara güzel bir deneyim sunmaktadır. 5000 mAh bataryasıyla kullanıcılara uzun süren bir pil deneyimi yaşatıyor.

Samsung Galaxy A20S

Piyasa üzerinde 1900 TL ile 2100 TL arasında bu ürünü bulmak mümkündür. Bu akıllı telefon 6,4 inçlik büyük ekranıyla gelmektedir. Kullanıcılar 3 GB RAM ve 32 GB depolama alanıyla buluşur. Arka kamerası 13 MP ve ön kamerası 8 MP olarak açıklanmıştır. Oldukça güzel tasarıma sahip olan bu akıllı telefona ucuz olarak sahip olabilirsiniz. 4000 mAh bataryasıyla kullanıcılara tatmin edici uzunlukta bir deneyim yaşatmaktadır.

Xiaomi Redmi Note 8

Piyasa üzerinde 2200 TL ile 2500 TL arasında bu ürünü bulmak mümkündür. Fiyat performans olarak ön plana çıkan bu ürün kullanıcılara sunulmaktadır. Fotoğraf çekmeyi seven kişiler için güzel bir üründür. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanıyla geliyor. 48 MP ana sensör, 8 MP geniş açı ve 2 MP makro, 2 MP derinlik sensörü olarak geliyor.