samsung galaxy 1

Ucuz Ve Nezih Özelliklere Sahip: Samsung Yeni Galaxy Telefonlarını Tanıttı

Samsung Galaxy telefonlar, Şubat ayında MWC 2019’da Galaxy A50 ve A30’u tanıttıktan sonra, daha fazla A modeli şimdi raflara geliyor: Galaxy A20e, Galaxy A40, Galaxy A70 ve Galaxy A80. Sizin için daha ucuz alternatifler hakkında en önemli bilgileri özetliyoruz.

Samsung Galaxy telefonlar, yeni üst seviye akıllı telefon Galaxy S10 Plus, S10 ve S10e’nin piyasaya sürülmesinden sonra da orta seviyesini genişletti. Yeni Galaxy A serisi ile Samsung, başlıklarda yıllarca geleceği feragat etti ve bunun yerine iki basamaklı model numaralarına güvendi. Örneğin, Galaxy A5’in (2017) halefi şimdi Galaxy A50 olarak adlandırılıyor. Ön numara ne kadar yüksek olursa, telefon da o kadar iyi donatılmıştır. Bundan sonra, yeni Galaxy A serisi giriş seviyesi ve orta seviye aralığında her şeyi içeriyor. Eski giriş seviyesi “Galaxy J” gelecekte mevcut olmayacak.

Galaxy Telefonlar

Samsung Galaxy A80: Modeller Arasında Amiral Gemisi

Galaxy A80’de hem ekran içi parmak izi sensörü, hem de aynı anda hem ana hem de ön kamera olan geri çekilebilir ve dönen bir kamera bulunuyor. Bu, 20: 9 formatında tam ekranlı bir girintiyi girintisiz hale getirir. Dahili kamera modülü akıllı telefonun arkasına otomatik olarak uzanır ve kullanıcı kamera uygulamasında selfie modunu seçtiğinde 180 derece ileri döner. Ayrıca, A80, Bluetooth veya kablolu ses cihazlarıyla birlikte Dolby Atmos’u da destekler.