Ucuz iPhone

Ucuz iPhone modelinin satış fiyatı paylaşıldı

Morgan Stanley’in analiz uzmanı, ucuz iPhone da dahil olmak üzere satışa sunulacak üç yeni modelin fiyatlarını paylaştı.


Apple’ın Eylül ayında tanıtacağı üç yeni iPhone modeli hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. iPhone X’in cep yakan fiyatından dolayı özelliklerinin yanı sıra fiyatlarıyla da merak uyandıran akıllı telefonlar, Morgan Stanley’in analiz uzmanlarından birisine daha iPhone X’e kıyasla daha uygun fiyatlara sahip olacak.

Ucuz iPhone

Başarılı tahminleriyle tanınan analiz uzmanı Kuo’nun paylaştığı bilgilere göre 5.8 inç OLED ekranlı iPhone modeli 800 ile 900 dolar, iPhone X Plus olarak isimlendirilen ve 6.5 inç OLED ekrana sahip olan model 900 ile 1000 dolar, 6.1 inç LCD ekranlı ucuz iPhone modeli ise 600 ile 700 dolar aralığında bir fiyattan satışa sunulacak. Morgan Stanley’in analiz uzmanı ise 5.8 inç’lik modelin 799 dolara, iPhone X Plus’ın 999 dolara ve ucuz modelin de 699 ile 769 dolar arasında bir fiyata satışa sunulacağını iddia ediyor.

İki farklı analiz uzmanının tahminlerin büyük bir yakınlık bulunuyor. Bunlara dayanarak yeni modellerin fiyat aralığının kesinleştiği söylenebilir.

Kaynak