6.1 inç ucuz iPhone

6.1 inç’lik ucuz iPhone’un tasarım detayları ortaya çıktı

Ghostek tarafından üretilen bir kılıf, 6.1 inç’lik ekrana sahip olacak ucuz iPhone modelinin tasarım detaylarını ortaya çıkardı.


Apple’ın bu sene düzenleyeceği lansmanda üç yeni iPhone modeli tanıtacağı biliniyor. Bunlardan birisi iPhone X Plus olarak tanınan ve 6.3 inç’lik ekrana sahip olacağı tahmin edilen yeni amiral gemisi olacak. Diğeri ise bu modele benzer özellikleri bulunan, ancak düşük seviyeli bir cihaz olacak. Üçüncüsü ve en çok merak edilen model ise bazı kaynaklar tarafından iPhone 9 olarak da anılan, 6.1 inç büyüklüğündeki ekrana sahip olacak ucuz iPhone modeli. Bu model, yalnızca Apple’ın gerekli gördüğü teknolojileri ve donanımlara sahip olacak ve kısıtlı bütçeye sahip olan kullanıcılara hitap edecek.

Uzun bir süredir gündemde olan 6.1 inç’lik model, bu sefer de yeni bir telefonun kılıfının ortaya çıkmasıyla manşetlere taşındı. Ghostek’in ürettiği yeni iPhone kılıfı, iddialara göre bütçe dostu akıllı telefonun tasarımını tüm detaylarıyla ortaya koyuyor. İşte kılıfın görseli:

6.1 inç ucuz iPhone

Akıllı telefonun göze çarpan ilk özelliği ön kısımda Face ID ile uyumlu kamera sisteminin bulunuyor olmasına rağmen, arkaya yalnızca bir kameranın yerleştirilmiş olması. Apple’ın, yeni modelinin fiyatını indirmek adına bazı donanımlar ve yazılımlardan vazgeçeceği biliniyordu ancak çift kameranın kaldırılacağı bu görselle kesinlik kazanmış oldu.

Kaynak