Tsushima Ghost Oyunu 1

Tsushima Ghost Oyunu ile Kendinizi Gerçek Bir Ninja Olarak Hissedeceksiniz

Ninja oyunu savaş oyunu macera oyunu arayanlara Tsushima Ghost Oyunu şiddetle tavsiye edilir. Bu oyunun yapımcıları, PS3 ve PS4’teki Infamous serisi oyun dünyasında keşfe çıkmak isteyenlere keşfetmeniz için geniş bir dünya verdi. Oyunda bir ninja olarak Tsushima adasını keşfe çıkarken yeni silahlarınız olmayacak ama, bir dönüşüm geçirmeniz için zekice tasarlanan senaryolarda baş rol oynamanız gerekiyor. Bu deneyimler sonucunda kademe kademe yükselerek yeni beceriler kazanacaksınız. Dövüş tekniklerinde gelişecek ve sizi dönüştürecek bu eşsiz yolculuğu keyifli bir şekilde deneyimleyeceksiniz.

Tsushima Ghost Oyunu Harika Hikayeler ve Maceralar içeriyor

Hikayeyi yazan ve oyunu kurgulayan ekip, bu senaryonun 1270 yılında geçmesini istemişler. Oyuna girer girmez kendinizi 1270 yılında bulacaksınız. Moğollar yaşadığınız alanı işgal etmişler ve ayakta kalan belli başlı samuray savaşçılarından biri de sizsiniz. Bu savaşta ahlak yok, alternatif hikayeler var. Bu yolculukta sıkı bir eğitimden geçeceksiniz.

Tsushima Ghost Oyunu resim

Oyunun seyri içinde, dikkat edilmesi gereken  şey, hikayenin üç maceraya bölünmüş olmasıdır. Ana konu Jin’in Hikayesi, büyük yan görevler olan Tsushima Masalları ve nihayet ortaya çıkarmanız gereken adanın efsaneleri olan mistik ve gizemli masallarda yaşamak bekliyor sizi. Köylüler sizden yardım isteyecekler.

Oyunun seyri içinde maceranız devam ederken, sizden yardım isteyen köylülerin o kadar da masum olmadıklarını, bazılarının sizin kılıcınızı araç olarak kullandığını göreceksiniz. Kullanılmak kandırılmak da var, gerçekten kurtarılmayı hak edenler ve var bu oyunda. Tsushima Ghost Oyunu sizi bilgeleştirmek amacını da taşıyor.

Tsushima Ghost Oyunu resim1

Bu oyunda hayat kadar gizemler tüm derinliği ile verilmek istendiği için, alışıldık oyunlardaki haritalar yok. Oyun seyri içinde bazen dumanı takip etmeniz gerekebilir, bazen uçan bir kuşu izlemeniz gerekebilir. Yani işaretler olacak ve siz yolunuzu bulmak için gözünüzü dört açmalısınız. Tsushima Ghost Oyununda 4 savaş tekniğini kullanacaksınız ve her tekniği farklı düşmanları yok etmek için deneyeceksiniz. Bu deneyimler de sizi ustalaştıracak. Ta ki Tsushima Ghost Oyununda bir hayalet Ninja olana kadar…