Total War: Arena

Yılın en iyi strateji oyunu Total War: Arena’nın açılış tarihi belli oldu

Total War: Arena oyununun deneme sürecinin tamamlanacağı tarih paylaşıldı. Ücretsiz olarak indirilebilen oyun, deneme sürecinin tamamlanmasıyla birlikte bir yeni ulusa ve iki yeni komutana da kavuşacak.

Wargaming Alliance ve Creative Assembly tarafından yapılan açıklamaya göre Total War: Arena oyunun deneme süreci 12 Şubat tarihinde sona eriyor. Deneme sürecinin tamamlanmasının ardından 10 günlük son kontrol sürecine girecek oyun, bu sürecin de tamamlanmasının ardından 22 Şubat tarihinde tamamlanmış olarak indirilmeye sunulacak.

Oynanış şeklinden ötürü dünya çapında birçok oyuncunun beğenisini kazanan Total War: Arena, 22 Şubat tarihinde Kartacalılar ulusuna ve Hannibal Barca, Hasdrubal Barca komutanlarına da kavuşacak. İşte “Roma’nın belası” olarak tanımlanan Hannibal Barca’nın tanıtım videosu:

https://youtu.be/z56vjS-EpGA

Ücretsiz olarak indirilebilen oyun, senenin en iyi strateji oyunlarından birisi olarak görülüyor. Farklı oynanış yapısıyla diğer strateji oyunlarından ayrılan Total War: Arena’yı buradaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.