Fortnite Thanos

Thanos, Fortnite’a katılır katılmaz nerf’lendi!

Epic Games’in Twitter’da yaptığı duyurunun ardından Thanos’u oyuncu kadrosuna ekleyen Fortnite, Deli Titan’ı şimdi de nerf’lemeye karar verdi. Infinity Gauntlet’in oyuna eklenmesiyle birlikte oyunculardan güç dengesizliğine ilişkin şikayetler gelmeye başladı.

Epic Games’in resmi Twitter adresinden paylaştığı bir gönderide Avengers: Infinity War’un yıldızı (kötü adam olmasına rağmen yıldızı olduğu söylenebilir) Thanos’un oyuna ekleneceği duyurulmuştu. Bu açıklamayla hayranlarını heyecanlandıran Epic Games, Infinity Gauntlet ile birlikte Deli Titan’ın bugün oyuna eklendiğini duyurdu. Ancak yeni modun oynanmaya sunulmasından yalnızca birkaç saat sonra Reddit’teki oyunculardan tepki geldi.

Oyuncular, Thanos’un çok güçlü olduğunu ve eşsiz özellikleriyle oyunun hassas dengesini bozduğunu söyleyerek Infinity Gauntlet’in gücünün azaltılması gerektiğini belirtti. Şikayetleri dikkate alan Epic Games, oyuncuların haklılık payı olduğunu kabul ederek bazı güç düzenlemeleri yaptı ve Thanos’un gücünü düşürdü (nerf’ledi). Bunun yanı sıra oyundaki loot’lara ilişkin bir açığın da düzeltileceği söylendi.