Vivo Telefon 1

TENAA’da Üçlü Kamera Kurulumu ile Yeni Bir Vivo Telefon Çıktı

Yakın zamanda, Vivo amiral gemisi Z5x’i piyasaya sürdü. Vivo, kullanıcıları için başka bir akıllı telefon getirmeye hazır. Şimdi, TENAA’da yeni bir Vivo telefonu göründü, bu da telefonun yakında hazır olacağı anlamına geliyor. Yeni telefon üçlü kamera ayarlanmış ve büyük bir batarya ile gelecek. Ancak, Vivo Z5x’in bataryasından batarya kapasitesi düşük olacak. TENAA’da çıkan telefonun özelliklerini kontrol edelim.

Vivo Telefon

Yeni Vivo Telefonun Teknik Özellikleri

TENAA listesine göre, telefonun arka üst sol köşesinde ayarlanmış bir arka kamera var. Ayrıca. Telefonun 16MP + 8MP + 2MP içeren üçlü bir kamerası var. TENAA’daki görüntülere bakıldığında, ön kamera ekranın ortasına yerleştirilmiş ve Vivo V1913A bir waterdrop kamera kullanıyor gibi görünüyor. Telefon, 1080 × 2340 çözünürlüğünde 6,38 inç AMOLED ekrana sahip. Akıllı telefonun genel boyutu 159,53 mm × 75,23 mm x 8,13 mm’dir. 179 gram ağırlığında. Aynı zamanda yerleşik bir 4390 mAh bataryaya sahiptir. Cihaz, sekiz çekirdekli işlemci saat 2.0GHz ile güçlendirilmiştir.

Yeni Vivo Telefon Ne Zaman Çıkacak?

Ayrıca, yeni Vivo telefon ekranın merkezinde bir selfie kamera olacak. Kutudan çıkan Android Pie ile gelecek. Ayrıca, 4GB / 6GB RAM ve 128 GB dahili depolamaya sahip olacaktır. Firmanın bu cihaza hakkında açıklama yapması bekleniliyor. Şu an itibariyle, bu akıllı telefonun piyasaya sürülmesi için resmi bir tarih yok. O zamana kadar, daha fazla güncelleme için bizi izlemeye devam edin.