Teleglitch Die More Edition ücretsiz
Teleglitch Die More Edition ücretsiz

Teleglitch: Die More Edition ücretsiz oldu

Teleglitch: Die More Edition oyunu kısa süreliğine ücretsiz hale geldi. Zaman zaman birçok web sitesi kullanıcılara ücretsiz oyun fırsatı sağlayarak üyelerin birçok oyunu ücretsiz bir şekilde denemesine olanak tanıyor. Bu fırsatlardan birisi de GOG tarafından gerçekleştiriliyor.

GOG Games pek tanınmasa da son zamanlarda kullanıcılara sunduğu ücretsiz oyun kampanyaları ile ön plana çıkmaya başladı. Kullanıcılar bu platformda oyun alarak GOG’un kendi uygulaması üzerinden oyuna ulaşabiliyor. Kısa süreliğine ücretsiz olan bir oyun, oyun severleri mutlu etti.

Teleglitch: Die More Edition oyunu ücretsiz oldu

GOG Games, Teleglitch: Die More Edition oyununu bir süreliğine ücretsiz hale getirdi. Kullanıcılar bu oyunu kütüphanesine ekleyerek istediği zaman oynamaya başlayabiliyor. Teleglitch: Guns and Tunes DLC paketinin de yer aldığı oyunda kullanıcılar doyasıya vakit geçirebiliyor.

Hikaye tabanlı retro tarzı oyunları sevenler için güzel bir oyun olan Teleglitch, oyunculara ilginç bir atmosfer sunuyor. 20’den fazla düşman türünün bulunduğu, 40’ın üzerinde silah ve eşyanın yer aldığı, 10 farklı seviyenin olduğu ve 10 saatin üzerinde oynanma süresine sahip bu oyun kullanıcılara güzel anlar yaşatmaya aday.

Teleglitch Die More Edition ücretsiz oldu
Teleglitch Die More Edition ücretsiz oldu

Oyuncuların bu oyuna sahip olması için öncelikle GOG’un resmî web sitesine girip oyunu üst kısımda yer alan kampanya bölümünden alması gerekiyor. Kullanıcıların öncelikle siteye üye olması veya siteye giriş yapması gerekir. Sonrasında oyuncuların “Get It Free” butonuna basması gerekiyor. Bu işlem tamamlandıktan sonra oyun kullanıcının hesabına eklenmiş olur.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra mail adresine oyunun alındığına dair bir posta geliyor. Oyuncuların oyuna ulaşması için üstteki menüde kullanıcı adresinin yazdığı alanda yer alan açılan menüde “Games” butonuna basılması gerekir. Sonrasında oyun en üst kısımda yer alacaktır. Kullanıcılar oyunu oynayabilmesi için GOG Galaxy uygulamasını kurması gerekir.

Oyunun en düşük sistem gereksinimleri Windows 7 işletim sistemi, 3 GHz işlemci, 1 GB RAM, NVIDIA GeForce 6600 ekran kartı, 256 MB VRAM, DirectX 9.0c ve 150 MB depolama alanı olarak yer alıyor.