Steam 1

Steam’in Yeni 3 Büyük İndirimi İçin Tarihler Ortaya Çıktı

Steam Database’i tarafından bu yıl içinde gerçekleşecek olan üç indirim tarihi ortaya çıktı. İndirimlerin isimleri Cadılar Bayramı İndirimi, Sonbahar İndirimleri ve Kış İndirimleri olarak belirlendi.

Sunduğu avantajlar nedeni ile oyuncuların vazgeçilmezi olan Steam, yayıncılar bazında uyguladığı indirimler haricinde yıllık indirimleri de oyuncular tarafından heyecanla bekleniyor. Açıklanan bu indirimlerde Steam’de yer alan birçok oyun, ister yeni çıkmış yada çıkmamış olsun, hatrı sayılır bir indirime giriyor.

Oyuncularda Steam kütüphanesine bu oyunları dahil etmek için bu büyük günleri bekliyor. Fakat indirim yapılacak olan tarihler önceden açıklamıyor ve bir sır olarak saklıyor. Fakat  bugün Steam Database, gelecek olan üç büyük Steam indiriminin tarihlerini ortaya çıkardı.

Önümüzdeki Steam İndirimleri ve Tarihleri

Steam Database’in yayınladığı bilgiye göre indirimlerin uygulanacağı tarihler şu şekilde sıralanmış:

Cadılar Bayramı İndirimi: 28 Ekim – 1 Kasım
Sonbahar İndirimleri: 26 Kasım – 3 Aralık
Kış İndirimleri: 19 Aralık – 2 Ocak

Cadılar Bayramı ve Sonbahar indirimleri bir kaç gün kaymış olsada Kış İndirimleri geçtiğimiz yıl indirimin uygulandığı tarih ile aynı olduğunu söyleyebilriz.

Tarihlerin Steam’in açıklamadığını tekrar hatırlatmış olalım. Dolayısı ile bu günler değişikliğe de uğrayabilir; ancak büyük bir değişikliğin olmayacağı kanısındayız.