steam indirimleri

Steam’den İndirim Bayramı! 3 İndirim Şenliği Sizleri Bekliyor!

Oyun severlerin merakla beklediği Steam indirimleri tarihleri açıklandı.

Steam belli dönemlerde muazzam indirim oranları ile oyun severleri adeta oyuna boğuyor. %90’a varan indirimler uygulayan Steam bu tarihlerde muazzam bir satış oranına ulaşıyor. İşte yolda olan 3 Steam indirimleri tarihi sizlerle. Kotaku UK tarafından açıklanan tarihler birçok oyun severi heyecanlandırmaya yetti bile.

İlk İndirim Cadılar Bayramında!

En yakın tarihli indirimin cadılar bayramı döneminde yani 26 Ekim 2017 ve 1 Kasım 2017 tarihleri arasında olacağı açıklandı. Bu indirim bazılarını hazırlıksız yakalamış olabilir nitekim indirimlerin başlamasına yaklaşık 4 gün kaldı. Ancak hazırlıksız yakalananlar için ikinci bir tarih daha mevcut.

22 Kasım 2017 ve 28 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2. İndirim günleri oyun severler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yaklaşık olarak 1 ay sonra gerçekleşecek olan indirimlere daha bolca zaman var. Cüzdanları doldurmak için oldukça iyi bir vakit.

Bitti mi? Bitmedi Steam tarafından yapılacak olan 3. İndirim günleri ise yılbaşına denk geliyor. Yılbaşı indirimleri 21 Aralık 2017 ve 4 Ocak 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Art arda gelen bu indirimlerin oyun severleri bir hayli mutlu ettiği kuşkusuz.