Steam sonbahar indirimleri
Steam sonbahar indirimleri

Steam sonbahar indirimleri başladı

Steam, zaman zaman oyuncuları sevindirerek çeşitli kampanyalar düzenliyor. Son zamanlarda her ne kadar Epic Games yaptığı büyük kampanyalar ile değerine değer katsa da Steam de buna karşın oyunculara birçok fırsat sunuyor. Steam sonbahar indirimleri kapsamında Steam’de birçok oyun indirime girerken kullanıcıları sürprizler de bekliyor olacak.

Steam sonbahar indirimleri devam ediyor

Steam yaz indirimlerinin yanı sıra Steam sonbahar indirimleri de bulunuyor. 25 Kasım tarihinden 1 Aralık’a kadar sürecek olan indirimler, çoktan başlamış durumda. Kullanıcıların bu dönemde birçok oyunu uygun fiyata alması ve indirimden yararlanması mümkün olurken aynı zamanda oyuncular bazı ilginç kampanyalarla da karşılaşacak.

Steam sonbahar indirimleri ile birlikte oyuncuların indirimli fiyat ile alabileceği oyunlar arasında The Sims 4, Fall Guys, 7 Days to Die, Astroneer, Satisfactory, PES 2021, Kingdom Come: Deliverance, Green Hell, Medieval Dynasty, Age of Empires III gibi çeşitli oyunlar bulunuyor.

Steam sonbahar indirimleri başladı
Steam sonbahar indirimleri başladı

Steam’ın sonbahar indirimleri ile birlikte kullanıcılara sunduğu bir diğer uygulama da Steam Ödülleri olmakta. Oyuncular indirim günleri boyunca istediği seçenek için oy kullanarak katkı sağlayabilecek. Sonuçlar 3 Ocak 2021 tarihinde açıklanacak. Oylamalar arasında yılın oyunu, yılın en iyi vr oyunu, arkadaşlarla daha zeki, üstün görsel stil, zengin hikayeye sahip üstün oyun, arkanıza yaslanın ve rahatlayın ödülü gibi birçok ödül oylaması bulunuyor.

Steam sonbahar indirimleri kapsamında kullanıcılara sunulan bir diğer kampanya puan dükkanı olmaktadır. Kullanıcıların oyun alarak puan kazanabileceği bu sistemde puan dükkanında alınabilecek birçok öğe bulunuyor. Puan dükkanında kullanıcıların alabileceği profil arka planı, avatar çerçevesi, oyun ögeleri gibi çeşitli ürünler bulunuyor. Profil için alınabilecek olan stiller ile kullanıcı kendini özelleştirebilirken diğer ögeler ile oyunlarda farkını koyabilir. Profil için alınan avatar çerçevesi sohbet ekranında da gözükmektedir.

Oyuncuların puan dükkanında alabileceği bir diğer ürün sohbet efektleridir. Sohbet efektleri ile kullanıcılar özel efektler paylaşabilir, sohbet ortamına farklı bir hava katarak ortamı neşelendirebilir. Steam sonbahar indirimleri ile birlikte kullanıcılar bu fırsatlardan hemen yararlanmaya başlayabilir.