Xperia 1 Fiyat 1

Sony Xperia 1, Avrupa’da Şu Anda Satışta Bulunuyor: 949 €

Beklendiği gibi, Sony’nin en son amiral gemisi olan Xperia 1, Avrupa’daki birçok ülkede satışa sunuldu.

Sony Xperia Fiyat Ne Kadar?

Bu model Amazon tarafından Almanya, İtalya ve İngiltere’de satılmaktadır. Amiral gemisi cihazı, üçüncü taraf bir satıcı aracılığıyla Hollanda’da da mevcuttur. Xperia 1, Avrupa’da 949 € gibi şaşırtıcı bir şekilde geliyor. Telefonun ABD’de Temmuz ayında neredeyse benzer bir fiyat etiketi ile satışa sunulması bekleniyor. Cihaz, Amazon’da 64 GB microSD kartın özel bir hediyesi ile birlikte geliyor. Hollanda’da, Belsimpel Sony Xperia 1’i, Sony WH-1000XM3 gibi Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip, 380 € karşılığında satılan birkaç hediye ile sunuyor. Perakendeci ayrıca 59 € değerinde bir PD Fast Charger da verecek.

Xperia 1

Xperia 1 Özellikler

Xperia 1, Sony’nin bir mobil cihaz için bir ilk olduğunu iddia ettiği 21: 9 4K HDR OLED ekrana sahip. Arka panel camdan yapılmıştır ve bu görünüm birinci sınıf bir görünüm sağlar. Cihaz, 6GB RAM ve 128GB dahili depolamaya sahip bir Snapdragon 855 işlemci tarafından desteklenmektedir.

Sony’nin fiyat etiketinin Xperia 1’e uygun olduğuna gerçekten katılabilir miyiz? Pek sayılmaz. Ekran bir mucize olsa da, OnePlus 7 Pro, Mi 9, Mi Mix 3 5G, OnePlus 7, Lenovo Z6, Vivo iQOO, APEX 2019 gibi Xperia 1’in neredeyse yarısı için alabileceğiniz çeşitli seçenekler var. Ayrıca, cihazın ekran parmak izi sensörü bile yoktur. Aksine, yana monte edilmiş bir parmak izi kullanır. Ek olarak, böyle güçlü bir ekran çözünürlüğü için Sony, kapağının altında oldukça yetersiz olduğunu düşündüğümüz bir 3300mAh bataryayı sıkıştırdı. Bu nedenle, 4K ekran ile uzun bir kullanım süresi elde edemeyebilirsiniz. Xperia 1’in satıldığı resmi mağazaları ziyaret etmek için yazılarımız takip edin.