anasaffa 1

İşte Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia XZ2!

MWC etkinliğinin en merak uyandıran katılımcılarından olan Sony, etkinlikte üç yeni Xperia modelini tanıtacağını duyurdu. Tanıtılacak cihazlardan birisi olan Xperia XZ2’nin görselleri ortaya çıktı.

Sony, MWC 2018 etkinliğinde üç yeni Xperia modeli tanıtacağını resmi hesabı üzerinden duyurdu. Modellerin isimleri ve özellikleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşılmadı ancak Sony’den bu açıklamanın gelmesinin hemen ardından internette yeni sızıntılar ortaya çıktı. Tanıtılacak olan cihazlar arasında Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact modellerinin bulunduğu tahmin ediliyor, diğer model ise henüz gizemini koruyor.

Sony MWC 2018

Xperia XZ2 ortaya çıktı

Sony’nin (muhtemelen) üç yeni modelinden birisi olacak Xperia XZ2’nin fotoğrafları sızdırıldı. İşte sızdırılan görseller:

Cihazın son derece ilginç bir tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün. Özellikle arka kamerasının sıra dışı bir şekilde konumlandırıldığını görüyoruz. Ancak cihazın Sony’nin yeni amiral gemisi olacağı göz önünde bulundurulursa, şirketin bu ilginç tasarımı tercih etmek için iyi bir nedene sahip olduğu söylenebilir.

Daha önceki günlerde ortaya çıkan Xperia XZ2 Compact modelinin özelliklerine ve dayanıklılık testinde çekilmiş fotoğrafına buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.

Üçüncü telefonu ne olacak?

Sony’nin tanıtacağı üçüncü telefonun nasıl bir model olacağı ve adı hakkında bilgimiz yok, fakat bu modelin orta seviye cihaz kullanıcılarına hitap edeceği düşünülüyor.