A possible 5 Sony Xperia XZ2 Compact with super pocketable dimensions clears the FCC 1

Sony Xperia XZ2 Compact’ın özellikleri ve görseli ortaya çıktı

Sony’nin yeni akıllı telefonu Xperia XZ2 Compact’ın özellikleri ortaya çıktı ve yeni görseli paylaşıldı. Akıllı telefonun küçük boyutlara ancak güçlü donanıma sahip olması bekleniyor. Cihaz hakkındaki detaylar haberimizde.

FCC’ye ait bir sertifikanın paylaşılmasıyla birlikte Sony’nin yeni akıllı telefonu Xperia XZ2 Compact’ın birçok donanımsal özelliği ortaya çıktı. Son günlerde sızıntılarla gündeme gelmiş olan akıllı telefon, küçük boyutları ve güçlü donanımsal özellikleriyle dikkat çekiyor. Akıllı telefonun özelliklerine ve sızdırılan fotoğrafına (dayanıklılık testi sırasında çekilmiş bir fotoğraf) aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony Xperia XZ2 Compact

Sony Xperia XZ2 Compact özellikler

  • 5 inç ekran boyutu, 18:9 ekran formatı
  • Snapdragon 845 işlemci
  • 3000 mAh batarya kapasitesi
  • 4 GB RAM, 64 GB depolama alanı

Cihazın MWC 2018 etkinliğinde Xperia XZ2 modeliyle birlikte tanıtılması ve 600 dolara satışa sunulması bekleniyor. Bugüne kadar Sony’nin amiral gemilerinde çift kamera kullandığını görmedik ancak Xperia XZ2 modelinde çift kameranın yer alacağı ve buna bağlı olarak Xperia XZ2 Compact’ta da çift kameranın bulunacağı söyleniyor. Bir ay içerisinde bu söylentilerin ne kadarının doğru olduğunu göreceğiz.