PS4 Pro

Sony, 500 milyon PlayStation satışını özel PS4 Pro modeliyle kutluyor

Sony, PlayStation satışlarının 500 milyonu aşarak yeni bir rekora imza atmasını sınırlı sayıda üretilen PS4 Pro ile kutluyor.


PlayStation 4 modelleriyle satışlarını hiç olmadığı kadar yükseltmeyi başaran Sony, bugüne kadar üretilmiş tüm PlayStation konsollarının toplam satış sayısının 500 milyonu geçtiğini duyurdu. Yarım milyar konsol satan ilk şirket olan Sony, bu başarıyı kutlamak adına özel bir PS4 Pro modelini satışa sunacağını açıkladı.

PlayStation Blog üzerinden paylaşılan bir yazıyla duyurulan yeni modelden yalnızca 50 bin adet üretilecek. Sony, bu modelin üretimini tamamlayana ve satışa sunulacağını açıklayana kadar PlayStation satışları 525,3 milyona dayandı.

Özel konsol modelinin kutusunda, koyu mavi desenler taşıyan DualShock 4, kulaklık, PlayStation Kamera, Dikey Stand bulunuyor. Konsolun depolama alanı ise 2 TB.

Sınırlı sayıdaki konsol, 24 Ağustos tarihinden itibaren web sitelerinde 500 dolar fiyatla satışa sunulacak. Sony, yeni bir konsol almak istemeyen müşterilerini de düşünerek DualShock 4’ü 65 dolara, kulaklığı ise 100 dolara satışa sunacak. Ancak kulaklığı ve oyun kolunu satın almak isteyenlerin Eylül ayına kadar beklemesi gerekiyor.

Kaynak