scorp min 1

Scorp’a “Hediye Gelirim” ve “Snap Video” Özellikleri Geldi

Kurucuları olan Sercan Işık ve İzzet Zakuto tarafından bir sohbet esnasında ekşisözlük ile video olgusunun bir araya getirilmesi ile oluşturulan Scorp dünya genelinde 10 Milyon kullanıcıya erişmiş durumda. Scorp Türkiye de ise 3 milyon kişi tarafından kullanılmakta.

Video temelli bir sosyal paylaşım platformu olan Scorp yurtdışına da atılımlarda bulunmaya devam ediyor.

Genç hedef kitleye hitap eden platforum’un ülkemizde ki Tv kanallarında da çeşitli anlaşmaları bulunmakta. Tv kanallarında yayınlanan dizilerde konu başlıkları ile scorp’u ilerleyen günlerde daha sık görmeye devam edeceğiz gibi gözüküyor.

Şimdiye kadar yaklaşık 22 Milyon Video ve 5 milyardan fazla izlenmeye sahip olan scorp’u ülkemizde de bir çok marka influencer marketing çalışmalarında kullanmakta.

Scorp’a yeni gelen özelliklerden biri olan “Hediye Gelirim” ile kullanıcılar aralarında hediyeleşebilecekler. Bu özellik ile kullanıcılar para kazanabilecekler. Uygulama içinden 34,99 TL karşılığında alınabilecek olan 1000 altını kullanıcılar birbirlerinin videolarına göndererek para kazanabilecekler.

Diyelim ki hediye aldınız ve teşekkür etmek istiyorsunuz. Bunun içinde Snap Video yani kaybolan video ile teşekkür edebilme imkanı da sunulmuş durumda.

Scorp yeni ozellik