samsung Notebook 7 Force 1

Samsung Yeni 13 İnç Ve 15 İnç Notebook Artılarını Duyurdu

WWDC 2019’un hemen önünde, Samsung birkaç yeni dizüstü bilgisayar olduğunu açıkladı. Samsung Notebook 7 adına geçtiler, ancak Apple’ın şu anki dizüstü bilgisayarından o kadar açık ve yoğun bir şekilde ilham alıyorlar ki Samsung’un çağrılması için yalvarıyorlar.

Samsung Notebook 7 Özellikleri

Her biri MacBook Pro ile aynı tasarım özelliklerine sahip olan bu Windows 10 dizüstü bilgisayarın 13 inç ve 15 inç sürümleri olacak. Elmas kesimli kenarlara, geniş bir hareket paneline ve ekranını çevreleyen ince çerçevelere sahiptir. Samsung, küçük ayrıntılara bile değinerek kendini adamıştır: klavyede ve duvar kağıdında kullanılan yazı tipi Apple’ınkine çok benzer ve ekranı kaldırmak için metal kasasına işlenmiş geniş bir girinti bile vardır.

Samsung Notebook 7

İki boyuttan 13 inçlik model, Apple’ın MacBook Pro’ya en yakın benzerliğini, klavye düzenlemesi ve ortada hizalanmış izleme dörtgeni ile ve hemen hemen her şeyiyle ilgili. 15 inçlik dizüstü bilgisayarın tasarımı, klavyesinde tüm tuşları ve merkezde kalan sol tuşu harekete geçiren bir sayısal tuş takımı ile yanılsamaya tamamen işaret ediyor.

Apple’ın MacBook Pro’sundan farklı olarak Notebook 7’de iki adet USB 3.0 bağlantı noktası, bir USB-C bağlantı noktası, HDMI ve bir microSD yuvası da dahil olmak üzere bir çok yararlı bağlantı noktası bulunur. Bu nedenle, harici bir monitöre bağlamak veya birden çok aksesuarı bağlamak istiyorsanız, Ethernet ile bağlanamasa da, herhangi bir donanım kilidi gerekmez.

Samsung Notebook 7 Fiyat

Samsung dizüstü bilgisayar 999,99 dolardan başlıyor ve 26 Temmuz’da ABD’de Amazon ve Samsung’un kendi çevrimiçi mağazasında yayınlanacak. Her boyut, 8. Nesil Intel Core işlemciler, 8GB RAM, 1080p ekranlar, parmak izi sensörleriyle standart olarak gelecek. 15 inçlik dizüstü bilgisayar Nvidia’nın Intel’in tümleşik grafiklerini yenen GeForce MX250 ayrık grafikleriyle özelleştirilebilir ve ek bir SSD kurulumu için daha hızlı bir depolama alanına ihtiyaç duyarsanız özelleştirilebilir.