Samsung Uhsupp

Samsung, Galaxy S9 ile birlikte Uhsupp isimli yeni sosyal ağını tanıtacak

MWC 2018 etkinliğinde Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinin tanıtacak olan Samsung, bu akıllı telefonlarla birlikte Uhsupp ismini verdiği yeni sosyal ağı hakkında da bilgiler verecek. Detaylar haberimizde.

25 Şubat tarihinde yeni amiral gemileri Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ı tanıtacak olan Samsung, paylaşılan bilgilere göre akıllı telefonlarla birlikte yeni bir sosyal ağı da tanıtmayı planlıyor. Uhsupp olarak isimlendirilen bu ağ, edinilen bilgilere göre şimdiden Avrupa’da ve Güney Kore’de şirket tarafından tescillendi.

Samsung Uhsupp

Uhsupp’ın nasıl çalışacağı hakkında şimdilik bilgimiz yok, ancak ağ üzerinden kullanıcıların eş zamanlı olarak konum paylaşabileceği ve mesajlar gönderebileceği biliniyor. Bazı kaynaklar Samsung’un bu ağ ile birlikte WhatsApp, Instagram ve Facebook Messenger gibi platformları geride bırakmayı hedeflediğini paylaştı. Bundan ötürü Uhsupp’ın sadece mesaj göndermekten çok daha fazlasını yapmasını bekliyoruz.

Sosyal ağın etkinlikte tanıtılacağı, ancak 19 Mart tarihinde kullanıma sunulacağı bildirildi. Samsung’un Uhsupp’ı kendi müşterilerine özel olarak geliştirip geliştirmediği henüz bilinmiyor.