Samsung Galaxy Watch Active 2 1

Samsung Galaxy Watch Active 2 Görüntüleri Sızdırıldı

Samsung, Mart ayında Samsung Galaxy Watch Active ürününü piyasaya sürdü ve bu, saatin piyasada ancak birkaç aylık olduğunu söyledi. Ancak, şirketin zaten Galaxy Note 10 ile birlikte piyasaya sürebilecek bir Samsung Galaxy Watch Active 2 hazırladığına dair ipuçları aldık. Samsung, henüz aynı şeyi onaylamadı, ancak bu, söylentilerin ve sızıntıların web’e dökülmesini engellemiyor.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Samsung Galaxy Watch Active 2 Özellikler

Bugün, Sammobile sadece sözde akıllı saatlerin birkaç görüntüsünü ve ayrıntılarını açıkladı. Ve daha önce söylentileri yapıldığı gibi, saat tasarım açısından, orijinal saat etkinken aynı yöne gidiyor gibi görünüyor. Aşağıda görülen resimler, Samsung Galaxy saat 2’nin saatin aktif 1 ile neredeyse aynı olduğunu gösteriyor. Popüler döner çerçeveyi daraltırken, ev / güç düğmesi dikdörtgen şeklindeki bir geri düğmesi ile yuvarlatılmış halde kalıyor.

Ayrıca, saatin arkaya monteli kalp atış hızı sensörünün etrafındaki dairesel jantın yanı sıra sağdaki ev ve arka düğmeler arasındaki mikrofonu ve soldaki hoparlörün ızgarası olabilir. Bu da, cihazın aktif arama özelliklerini destekleyeceğini gösteriyor.

Ayrıntılardan bahsedersek, raporlar, Galaxy Watch Active 2’nin iki farklı modelde geleceğini gösteriyor. Sırasıyla bir LTE ve bir Wi-Fi sadece 340mAh hücre ve 237mAh ile donatılmış değişkenler. Samsung Galaxy Watch etkin 2, 40 mm ve 44 mm boyutunda olmalı ve bu yükseltmelerin yanı sıra, fitness ile ilgili özelliklerin daha da artmasını beklemeliyiz.