58851507 1

Samsung Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’ın batarya kapasitesi belli oldu

Samsung Galaxy S9 Plus’ın ve Galaxy S9’un batarya kapasiteleri hakkında bilgiler içeren belgeler sızdırıldı. ANATEL’e ait olan belgelerden akıllı telefonların büyük batarya kapasitesine sahip olacağı anlaşılıyor. Detaylar haberimizde.

Samsung’un yeni amiral gemisi olacak Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus modellerinin tanıtımına az bir süre kaldı. Paylaşılan bilgiler ve yapılan açıklamalar akıllı telefonların Şubat ayının sonunda başlayacak olan MWC 2018 etkinliğinde tanıtılacağını gösteriyor. Etkinliğe yaklaştığımız her geçen gün, akıllı telefonların özellikleri hakkında yeni bilgiler ve iddialar ortaya çıkıyor.

ANATEL’e (Brezilya Telekomünikasyon Kurumu) ait olan belgelerin sızdırılmasıyla birlikte bu bilgilere yenileri eklendi. Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus’tan ayrı ayrı bahsedilen belgelerde akıllı telefonların batarya kapasitesiyle ilgili bilgiler yer alıyor. Belgelerden anlaşılabildiği kadarıyla Galaxy S9 3000 mAh, Galaxy S9 Plus ise 3500 mAh batarya kapasitesine sahip olacak.

Galaxy S9 Plus’ın özellikleri netleşiyor

Önceki sızıntılardan akıllı telefonun RAM’ini, depolama alanını, işlemcisini, kamerasını ve diğer birçok donanımını öğrenmiştik. Bu bilginin de doğru olduğunu kabul edersek, Galaxy S9 Plus’ın en önemli donanımlarının tanıtıma 1,5 ay kala ortaya çıktığı söylenebilir. Elbette paylaşılan bu bilgilerin yanıltıcı olma olasılığının da unutulmaması gerek.