Rust

Rust, 5 senenin ardından tam sürüme geçiş yapıyor!

Şu an dünyanın en popüler hayatta kalma oyunlarından birisi olan Rust, 5 senenin ardından tam sürüme geçiş yapacağını duyurdu. Oyunun tam sürüme geçmesiyle birlikte satış fiyatında da bazı değişimler olacak. Detaylar haberimizde.

2013 senesinde erken erişim adı altında satışa sunulan ve o tarihten bu yana çeşitli güncellemeler alan Rust, 5 senenin ardından erken erişim dönemini sonlandırarak tam sürüme geçiş yapacağını duyurdu. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip olan ve 5 sene önce satışa sunulmasına rağmen bugün bile en popüler hayatta kalma oyunlarından birisi olan yapım, 8 Şubat tarihinde tam sürüme geçiyor.

Rust

Rust’ın fiyatı artacak

Oyunun tam sürüme geçeceği haberini paylaşan Rus geliştirici ekibi, böyle bir değişiklikle birlikte oyunun maliyetinin de artacağını paylaştı. Şu anda 20 dolara satışta olan oyun, tam sürüme geçiş yapılmasıyla birlikte 35 dolar fiyata sahip olacak. Bundan ötürü eğer Rust’ı satın almayı düşünüyorsanız (5 sene önce çıkmış olmasına rağmen gayet iyi bir oyun) 8 Şubat’tan önce satın almanızı öneririz.