rome total war 1

Rome: Total War – Barbar İstilası iPhone Desteğini Aldı

Rome: Total War – Barbar İstilası, iPhone 5 ve sonraki sürümleri destekleyerek 1.11 sürümüne güncellendi. Başlangıçta yalnızca iPad için piyasaya sürülen Barbarian Invasion, Roma’daki ilk genişleme: Total War üçlemesi. Güncelleme ayrıca, toplam 18, oynanabilecek bir ton iyileştirme ve iPhone için yeni araçlar için 8 oynanabilir bölüm daha ekledi.

Rome: Total War

Gerçek Zamanlı Bir Strateji Oyunu

Toplam Savaş oynamamış olanlar için, 2004 yılından beri PC için Activision tarafından piyasaya sürüldüğü günlerden beri ana oyunda oyuncular orta ve geç Roma Cumhuriyeti sırasında üç Roma ailesinden birini kontrol eder. Total War, sıra tabanlı taktiksel savaşları olan gerçek zamanlı bir strateji oyunudur. Barbar İstilası, Toplam Savaştan üç yüzyıl sonra gerçekleşir.

Barbar İstilası’nda oyuncular, aşınmış bir Roma İmparatorluğunu istilacı barbar kabilelerine karşı savunan 18 savaşçı grubun birinin kontrolünü üstlenirler. Oyuncular ayrıca Hordes özelliğinin bir parçası olarak Roma İmparatorluğunu da işgal edebilir. İPhone ve iPad sürümleri, aygıtları değiştirirken kullanışlı olacak dokunmatik kontrolleri ve orta savaşta otomatik kaydetme araçlarını içerir. Rome: Total War – BI sadece 4,99 $ karşılığında Apple App Store’da bulunmaktadır.