Rocket League Stres Carki Guncellemesi Aldi

Rocket League Stres Çarkı Güncellemesi Aldı

Rocket League oyunu için yeni bir mod yayınlandı. Yayınlanan güncellemeyle beraber stres çarkı modu oyuna dahil edildi. Stres çarkı modu oyunda nerede kullanılıyor? Yeni güncellemenin özellikleri neler? Daha detaylı olarak ele alalım.

Yayınlandığı andan bu yana en çok oynanan serilerden biri olan Rocket League oyunu, hem farklı yapısı hem de oynanış etkinlikleriyle dikkat çeken bir yapım olarak biliniyor. Çok düşük boyutlarda yayınlanan oyunun, kısa süre içerisinde aldığı yeni modlar oyunun epey bir konuşulmasını sağlamıştı. Çoklu oyuncu desteğinde de kullanılan tüm bu modlar kullanıcıların epey bir ilgisini çekerken bunun yanında oyunun profesyonelleşmesini de sağlamıştı. Tüm bunlardan sonra son olarak ise Rocket League oyununa stres çarkı modunun da eklendiği belirtiliyor. Peki, stres çarkı güncellemesi oyuna nasıl bir mod eklemekte?

Rocket League Stres Çarkı Modu

Yapılan yeni güncelleme sonrasında oyuna artık stres çarkı modunun eklendiği belirtiliyor. Fakat bu yeni bir oynanış modu olarak kullanılabilecek bir mod değil. Stres çarkı modu oyunda araçlarınızın tekerlerine jant olarak stres çarklarının eklenmesini sağlıyor. Yayınlanan güncelleme sonrasında araçlarını özelleştirebileceğiniz bölümlerde stres çarklarının da bulunacağı belirtiliyor.

 

Aracın tekerleklerine eklenen çarklar ise oyun sırasında aracı hareket ettirdiğiniz de oldukça güzel görüntüler elde etmenizi sağlıyor. Tamamen oyunun eğlencesini arttırmak konusunda yayınlanmış olan yeni güncellemenin, Overdrive Crate bölümünde bulunduğunu da belirtelim. Overdrive Crate kutularında yer alacak olan stres çarklarının kozmetik bölümü olarak değerlendirilen bölümde yer alacağı belirtiliyor.

Çoklu oyuncu desteğinde de yer alacak olan yeni modların ilerleyen günlerde oyunun başka alanlarında da kullanılıp kullanılmayacağı da bilinmiyor. Şimdilik Rocket League modifiye alanında bulunan özelliğin, daha sonra harita modu olarak ya da doğrudan araç modu olarak da kullanılabileceğini de ekleyelim.