Rocket League

Rocket League Severlere Müjdeli Haber Geldi

Yayınlandığı andan itibaren en farklı yapımlardan biri olarak gösterilen Rocket League oyunu özellikle çoklu oyuncu modlarıyla beğeni toplamıştı. Oyunun çoklu oyuncu modlarında elde edilen başarı sonrasında giderek yaygınlaşmaya başlayan yapım için güzel bir haber geldi. Efsane oyunlardan biri haline gelen Rocket League oyununun hafta sonu boyunca ücretsiz olarak yayınlanacağı açıklandı. İşte detaylar.

Rocket League ilk çıktığı dönemde mini boyutlarına karşın farklı yapısıyla bir hayli beğeni toplamıştı. Kısa süre içerisinde özellikler kullanıcıların kendi arasında oynamalarını sağlayan oyun modları öne çıkmış ve Rocket League multi modları turnuvalara bile konu olmuştu. Oyun elde ettiği başarıyla beraber sürekli geliştirilmeye devam etti. Öncelikle yeni oyun karakterleri ve araçlar dikkat çekmiş ve oyunda özel bir yapı sunulmaya başlanmıştı.

Hemen her takımda araçların özelleştirilmesini sağlayan yeni paketlerin ve tasarım güncellemelerinin yapılmasının ardından oyun modları da bir bir Rocket League yapımına eklenmeye başladı. Ekstra oyun modları ve çoklu oyuncu modları için geliştirilen yeni sistemlerle beraber en popüler yapılardan biri olmayı başaran Rocket League, son olarak çoklu oyuncu turnuvaları düzenlemesiyle gündem oldu. Oldukça başarılı yapımlardan biri olduğu düşünülen yapımın gördüğü bu ilgi sonrasında yapım yeni bir karar daha açıkladı. Yapılan açıklamayla beraber Rocket League tutkunlarına ve oyunu denemek isteyen kullanıcılara müjdeli haber verildi.

Rocket League Hafta Sonu Ücretsiz

Hem oyunu yeniden gündeme getirmek hem de oyunun daha da geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak açısından Psyonix oyunun hafta sonu için ücretsiz olarak yayınlanacağını belirtti. Steam üzerinden satılan oyunun ücretsiz versiyonunun kullanıma açılacağının belirtilmesinden sonra yapımın ücretsiz versiyonu hakkında detaylı bilgilerde verildi. Öncelikle oyunun hiçbir sınırlandırma olmadan sunulacağını belirtelim.

Rocket League

Tüm özellikleriyle sunulan yeni ücretsiz versiyonun Steam üzerinden de yayınlandığını da belirtelim. Oyunu ücretsiz olarak oynamak için mutlaka Steam hesabınıza ihtiyacınız olacak. Doğrudan Steam uygulaması içerisinde yer alan kütüphane uygulamasında karşınıza çıkacak olan Rocket League oyununu doğrudan kütüphanenizden indirip oynamaya başlıyorsunuz. Ücretsiz versiyonda kullanıcıların çoklu oyuncu bölümünün de dahil olduğunu ekleyelim.

Sadece Hafta Sonu İçin Geçerli

Rocket League ücretsiz sürüm açıklamasından sonra en çok merak edilen konu oyunun ne kadar süreyle ücretsiz sunulacağı oldu. Bu konuda da verilen bilgilere göre bakacak olursak oyun sadece 6-7 Mayıs için kullanılabilir olacak. 6-7 Mayıs tarihlerinde oyunun tamamen ücretsiz olarak kullanılabileceği fakat oyunun Pazartesinden itibaren tekrar indirimli olsa da ücretli olarak satışa çıkacağı belirtiliyor. Oyunun bu süre içerisinde özel indirimler alıp almayacağı konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor. Fakat bu süre içerisinde ücretli versiyon içinde özel fiyat indirimleri yapılabileceği gündemde.