x50t telefon 1

Realme X50t 5G TENAA’da görüldü!

Son dönemlerde çok sık bir şekilde telefonlar ile karşımıza çıkan Realme, şimdide dört üyesi ile bildiğimiz X50 serisine X50t 5G modelini getiriyor.

Çin konumlu Realme, hazırda yer alan dört üyeli X50 serisine yeni modeller getirmek için kolları sıvadı. En son Pazartesi günü X50 Pro Player ile seriyi kalabalıklaştıran şirket, bu sefer de X50t 5G ile pazara giriş yapacak. İlk önce TENAA‘da tasarım ve donanımsal olarak görüntülenen cihazı şimdi de Play Store destekli cihaz listesinde gördük. Mağaza sertifikasına ek olarak Çin’in  3C ajans veritabanında da kendini gösteren X50t 5G kısa süre sonra pazara RMX2052 ve Çin pazarında RMX2052CN koduyla yer alacak.

X50T 5G

Son zamanlarda aynı tasarım ile çok fazla benzer donanıma sahip cihazları karşımıza çıkaran şirket kullanıcılardan güzel puanlar aldı. Son cihazıyla da X50 serisini daha fazla destekliyor. Ek olarak TENAA’daki tasarım detaylarına baktığımızda diğer cihazlardan ayrılmayacağını belirtelim. 30W hızlı şarj desteği bulunan telefon 5G destekli olacak. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı yer alıyor.