realme c11 1

Realme C11 Model Telefon İncelemesi

Hindistan pazarı için üretilen giriş seviyesi en iyi telefon modellerinden biri olan  Realme C11 telefon modeli son derece estetik gibi geometrik bir tasarıma sahip olarak geliyor. Ucuz telefon arayanlar için tam da önerilebilecek bir cihaz olan Realme C11 model cihazda çift kamera içeren kare şekilli bir kamera modülü yer alıyor. Bu telefonun en önemli özelliklerinden biri de 5.000 mili amperlik pil kapasitesidir. Bunun yanı sıra dikkat çeken bir diğer özellik Mediatek helio p35 işlemci kullanmasıdır. Bu işlemci 2020 yılında satışa çıkan telefonların yarısında yerini alacak.

c11telefon

Realme C11 Model Telefon Özellikleri

Telefonun temel versiyonunda 2 GB RAM kullanılmış ve 32GB dahili depolama alanı bulunuyor bu versiyonun fiyatı ise 100 dolar olarak belirlenmiş ki Hindistan pazarı için rakipleri epey zorlayacak bir düşük fiyat politikası izlemişler. Kasa renkleri olarak biber yeşili, nane yeşili gibi sıra dışı renkler var. Önümüzdeki hafta Realme resmi sitesinde ve Flipkart sitesinde satışa çıkacak olan bu yeni telefon modeli Android 10 tabanlı olarak geliyor. Ekranı HD plus olup 1600 x 720 piksel çözünürlüğe sahip ve 6.50 inçlik Damla Çentik bir ekrana sahiptir. Telefonda Hyper Engine teknolojisi bulunmaktadır. Cihaz  IMG PowerVR GE8320 GPU grafik işlemcisi taşıyor.

realme c11

 

Telefonun işlemcisine baktığımızda bir çekirdeğinin 2.30 GHz hızla çıktığını görüyoruz, telefonda yine Micro SD kart desteği olarak 256 GB seviyeye kadar genişletme imkanı bulunuyor. Arka tarafta 13 megapiksel bir kamera yerleştiren firma 2 megapiksel derinlik sensörü eklemiş ve böylece arkada iki tane kamerası bulunmuş oluyor. Bu telefonla selfie Görüşme için ön tarafta 5 megapiksellik bir orta seviye kamera bulunuyor. Cihazın öne çıkan özelliği 5.000 miliamperlik bataryasıdır, cihazda yine 4G çift SIM desteği wifi Bluetooth GPS 3.5 milimetre kulaklık girişi Micro usb bağlantısı bulunuyor ancak Parmak izi sensörü yok. Telafisi yüz kilidi koruması ve bu özellik cihazda çalışıyor. Telefonu fiyat ve donanım açısından değerlendirecek olursak 100 dolar böyle bir telefon için hiç de yüksek bir fiyat deği,l arkasında güçlü bir firma olan bu cihazı yıllarca giriş seviyesi telefon olarak kullanabilirsiniz. Hindistan dışındaki ülkelerde telefonun ne kadara satılacağı konusunda henüz bir bilgi yok ancak önümüzdeki hafta bu bilgiyi netleşecek.