PUBG Yagma Yerleri 1

PUBG Püf Noktaları: En İyi Yağma Mekanları (Erangel Haritası)

Erangel en ünlüleri ve en büyük PUBG Mobile haritası. Şimdiye kadar, PUBG Mobile hakkında birkaç PUBG Gelişmiş İpuçları, Kılavuzları vb. hakkında tartıştığımız birkaç makale paylaştık. Bu yazıda, Erangel oyununun en iyi konumlarından en iyi şekilde yararlanabilmek için en iyi konumların listesini paylaşmaya karar verdik.

Erangel Haritası

School

Okul, birçok PUBG Mobil kullanıcısının en sevdiği iniş noktalarından biridir. Nedeni oldukça basit, burada maksimum yağma miktarını alırsınız. Seviye 2 yeleği, seviye 2 kaskı, iyi silahlar, medkotlar, ilk yardım çantası, vb. gibi pek çok seviye 2 şey bulacaksınız. Ancak, çok sayıda oyuncu Okula gitmeyi seçtiği için ölüm riski oldukça yüksektir.

Prison

Eğer bir süredir PUBG Mobil oynuyorsanız, o zaman Hapishane hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Cezaevi tam anlamıyla büyük silahlarla kaplıdır. Burada tonlarca yağma alacağınızı söylemiyoruz, ancak kaliteli yağma arıyorsanız, o zaman Hapishane en iyi yer olabilir. Cezaevinde Mini14, SKS, Kar98K, 8X Scope vb. gibi birçok yüksek kaliteli silah olacak.

Pochinki

Yakın zamanda PUBG Mobil oynamaya başladıysanız, Pochinki’de ölüm riski oldukça yüksek olduğundan, burayı terk etmenizi öneririz. İnsanların neredeyse% 40’ı Pochinki’ye atlıyor ve silahlı çatışmalarda o kadar iyi değilseniz, Pochinki’ye inmek sonunda sizi öldürür. Ancak, eğer silahlı çatışmalarda iyiyseniz, Pochinki karaya çıkmak için iyi bir yer çünkü çok miktarda ev vardır.

Georgopol

Pekala, Georgopol’daki Konteyner terminali, PUBG yanlısı oyuncuların en önemli iniş noktalarından biri. Çok sayıda kaliteli saldırı ve keskin nişancı tüfeği alacaksınız. Sadece bu değil, aynı zamanda SMG’ler de var. Bunun dışında, insanlar Georgopol’da her zaman 8X kapsam, Seviye 3 kask, MedKit, Adrenalin Şırınga vb. bulurlar. Ancak, kalabalık bir yer, bu yüzden Gunfights’ta iyi değilsen Georgopol’a atlamaktan kaçınmalısın.