PUBG Mobil 1

PUBG Mobil: Oyunda Kaçınılması Gereken 3 Şey

PUBG Mobil bir süredir oynuyorsanız, oyunda kaçınılması gereken birkaç şey bulmuş olabileceğiniz kesindir. Bu yazıda, PUBG Mobil oynarken ne pahasına olursa olsun kaçınmanız gereken bazı şeyleri paylaştık. Öyleyse, PUBG Mobil’de kaçınılması gereken birkaç ipucu.

PUBG Mobil

İyi Görünümlü Kostümleri

PUBG Mobil sonsuz karakter özelleştirme seçenekleri ve kıyafetler sunar. Kıyafetler PUBG Mobil’de önemli bir rol oynamaktadır çünkü hem olumlu hem de olumsuz tarafları vardır. Tamamen, oyunu oynamak için hangi kıyafeti seçeceğine bağlı. Örneğin, Vikendi Haritası’nda yeşil bir kıyafet giymeniz sizi hızlıca fark etmenizi sağlayacaktır. Öte yandan, Vikendi’de beyaz bir kıyafet giymek fark edilmeden çalışmanıza yardımcı olacaktır. Erangel haritasında oynarken ekibimiz her zaman yeşil kıyafet seçer, çünkü harita çalılar ve ağaçlar ile kaplıdır ve yeşil bir kıyafet giyer ve gillie takımı gibi çalışır. Renk kıyafetlerinin iyi görünebileceğini daima unutmayın, ancak düşmanları daha kolay tespit etmenizi sağlayabilirler.

Kırmızı Bölgeden Kaçının

Kırmızı Bölge, oyun içindeki haritada rastgele oluşan tehlikeli bir bölgedir. Bölge bombalandı ve bir kere vurulduğunda, oyuncu ağır hasar alır. Genelde insanlar bir darbe almaları halinde ekip arkadaşları tarafından canlanacaklarını bilerek kırmızı bölgeyi umursamıyorlar, peki ya tüm takımınız arabadaysa ve bombalanırsa? Maç sonuçta burada bitecek. Bu yüzden şansınızı denemeyin ve mümkünse kırmızı bölgeden kaçının.

Sessiz Moddan Kaçının

Birçok Pro-PUBG Oyuncusu, PUBG’nin kulaklıkla çalındığında farklı bir oyun olduğunu söylüyor. Basamaklar, bir düşmanı etkili bir şekilde görmenize yardımcı olabilir; çünkü ayak sesi, çalılar sesi, tabanca yeniden doldurma, şifa vb. gibi küçük ayrıntıları duyabilirsiniz. Kulaklık olmadan PUBG Mobil oynarsanız, silah seslerinin nereden geldiği hakkında hiçbir fikriniz olmaz. Bu yüzden, PUBG Mobil oynarken kulaklık kullandığınızdan emin olun.