PUBG Harita 1

PUBG Haritası Erangel Güncellemesi Nihayet Doğrulandı

PUBG Mart 2017’de piyasaya sürüldü ve zaman geçtikçe, savaş royale oyununun hayranları giderek daha fazla Erangel remasterı talep ediyor. İkonik ilk harita hayran olarak kalmaya devam etti, ancak zaman ve donanımdaki müteakip gelişmeler haritanın biraz geride kalmasına neden oldu.

PUBG Harita Erangel

Haritanın yenilenmiş bir versiyonu şimdiye kadar spekülasyon olsa da, bu heyecan verici haberi bekleniyordu. Resmen PUBG geliştirme ekibi “Erangel’e güncelleme” diyor.

PUBG Harita

Erangel güncellemesinin haberi PUBG’nin 5 Haziran’daki en son geliştirme videosu ile geldi. Video, oyunun nasıl ilerleyeceğini tartıştı. Ancak kuşkusuz en heyecan verici haber PUBG’nin en ünlü haritasının güncellemesiydi.

Erangel güncellemesi PUBG 4. sezonun bir parçası olacak ama oyuncuların güncellemeyi denemek için uzun süre beklemeleri gerekmeyecek. Sezon 4 ile ilgili daha fazla ayrıntı henüz yayımlanmadı ve başlangıç tarihi de bir gizem olarak kaldı.

Erangel’deki çeşitli konumların karşılaştırmalı görüntülerinin, orijinal ile remaster arasındaki farkları vurguladığı gösterilmiştir. Fark, özellikle büyük bir destek alan dokularla şaşırtıcı. Hapishaneye ve Erangel’de sıralanan ortak evlerden birine genel bakışla gösterilen bina düzenleri de değişmiştir.

Oyunu değiştirmek için ilave bileşiklerin ekleneceği Erangel’de önceden bir değişiklik önerildi. Bununla birlikte, bu değişiklik fanlar tarafından hızla düşürüldü ve bu nedenle hiçbir zaman gerçekleşmedi.

Bununla birlikte, PUBG İcra Üreticisi TS Jang, güncellemenin 8 Haziran’daki PUBG Steam Test Sunucusunda oynanabileceğini açıkladı. Test sunucusunun bu haftasonu çok meşgul olacağına hiç şüphe yok!