harry-potter

Pokemon GO’nun Ardından Harry Potter: Wizard Unite Geliyor!

Pokemon Go oyunu ile geçtiğimiz yıllarda ortalığı kasıp kavuran milyonları sokaklara döken Niantic bu kez Harry Potter oyunu ile geri geliyor. Uzun bir süredir oyun meraklıları tarafından beklenen oyunda Harry Potter temalı bir dünya olacak. Akıllı telefonlar birer asaya dönüşecek ve oyun başlayacak.

Oyunun Harry Potter: Wizard Unite adını alacak oyunla rekorları alt üst etmesi beklenen Niantic Stüdyo Pokemon Go oyunun ardından dev adım atması bekleniyor. Niantic Games ve Portkey Games’in ortaklaşa geliştireceği oyun Pokemon Go’da deneyimlediğimiz oyun prensipleri ile çalışacak.

Bu kez oyuncuların elinde pokedex yerine birer asa olacak. Oyun hakkında açıklama yapan firma oyuncuların maceralara devam etmek için büyüler öğrenip harekete geçeceğini ve gizemli yeni yerler keşfedeceğini belirtti. Keşfedilen bu gizemli yerlerde birçok efsanevi canavarlar bizi bekliyor olacak. Oyuna ikonik karakterlerle başlamamız gerekiyor.

Bambaşka Bir Dünya: Harry Potter Wizard Unite

Niantic Games için Pokemon Go piyasadaki ilk adımları görülebilir. İlk oyunda yaptığı hatalarından iyi bir ders aldıkları görülüyor. Yeni gelecek olan oyunda insanlar Harry Potter dünyasındaki gibi bir şapka yardımı ile 4 farklı gruba ayrılacak.

Harry Potter Wizars Unite’ın ne kadar başarılı olduğu kuşkusuz oyunun yayımlanmasının ardından gelecek olan birkaç aylık dönemde belli olacak. Pokemon Go’nun dünya çapında bir oyun haline gelmesi kuşkusuz oyun firmasına birçok şey kattı. Yeni oyunda ilk oyunun hatalarının tekrarlanmayacağı kesin.

Yapımcılar yeni oyun ile ilgili ilk görüntülerin önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde yayımlanacağı açıklandı. Herkes tarafından merakla beklenen oyunun Pokemon Go kadar sükse yapıp yapmayacağı ise tüm dünyanın merak konusu olmuş durumda.